Παίκτης του μήνα: Ο Οκτώβριος των τερματοφυλάκων!

Το Σεπτέμβριο ήταν ο Γιώργος Γαλανόπουλος και ο Βασίλης Κούκος, ο Οκτώβριος ανήκε στους τερματοφύλακες, τον Μάνο Κτενιαδάκη και τον Γρηγόρη Σύρακα.

Μαζί με τον Μάριο Καλλιαμπάκο, που λόγω εξετάσεων φέτος αγωνίζεται με τους Νέους, συνθέτουν μία εξαιρετική τριπλέτα, πραγματική πολυτέλεια για την κατηγορία, που υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Ντούση, παρουσιάζει διαρκή βελτίωση.

Ο Μάνος και ο Γρηγόρης επιλέχθηκαν από τον τεχνικό Χρήστο Βλάχο για «Παίκτες του μήνα», το θεσμό που από φέτος καθιερώσαμε στον Απόλλωνα, ως μία ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλουν τα παιδιά μας στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Στην προκειμένη περίπτωση, το βραβείο πήγε στα δύο παιδιά τόσο για τις καλές εμφανίσεις που έκαναν τον Οκτώβριο, όσο περισσότερο για το ομαδικό τους πνεύμα, την καταπληκτική συνεργασία μεταξύ τους και την καθημερινή τους δουλειά στο γήπεδο.

«Είναι ευτύχημα για τον Απόλλωνα να διαθέτει τρεις τόσο καλούς τερματοφύλακες, γιατί μην ξεχνάμε και τον Μάριο», δηλώνει ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Ανδρέας Ντούσης:

«Είναι παιδιά -και τα τρία- που αξίζουν την εμπιστοσύνη των συμπαικτών τους, με πολύ καλά χαρακτηριστικά για τη θέση τους και με τρομερή όρεξη για δουλειά. Τους βγάζω το καπέλο και είμαι σίγουρος για την περαιτέρω εξέλιξή τους, αρκεί να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και πάντα διατηρώντας αυτό το τόσο υγιές κλίμα ανάμεσά τους».

ΜΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΑΔΑΚΗΣ

Γέννημα-θρέμμα Απόλλωνας, για χρόνια βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, ο «Μανόλο» έχασε την προηγούμενη σεζόν, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Με το πείσμα που τον διακρίνει, δούλεψε πολύ σκληρά το καλοκαίρι, συνεχίζει να δουλεύει και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, ώστε να διαχειριστεί τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον για τη «μοναχική» θέση του τερματοφύλακα.

Τον Οκτώβριο κατέγραψε δύο συμμετοχές και βοήθησε με τη θετική του στάση τον Γρηγόρη και συνολικά την ομάδα, ακόμα και τις φορές που βρέθηκε στον πάγκο.

Χαρακτήρας που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του Απόλλωνα και όχι τυχαία ανήκει στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας.  

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΥΡΑΚΑΣ

Ενα παιδί που πηγαινοέρχεται καθημερινά στο Κ. Χαλάνδρι με συγκοινωνία από τη Ραφήνα, είναι όμως και αυτός από μικρός στον Απόλλωνα κι έχει ξεχωριστό δέσιμο με την ομάδα.

Γεννηθείς το 1997, κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με τους Ανδρες τη χρονιά της ανόδου στην Α’ κατηγορία, σε ηλικία 16 ετών.

Το πρώτο του ολοκληρωμένο πρωτάθλημα το πραγματοποίησε την προηγούμενη σεζόν, έχοντας πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ενεργητικό του και συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Με σπάνια προσόντα για τη θέση, έχει πολύ μέλλον μπροστά του και το που μπορεί να φτάσει εναπόκειται καθαρά στην όρεξή του για δουλειά.

Τον Οκτώβριο ήταν βασικός στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της ομάδας, χωρίς να δεχθεί γκολ και πιάνοντας πέναλτι (δεύτερο στην καριέρα του στην πρώτη ομάδα) στο πιο πρόσφατο, με τον Αττικό.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο!

Θα ευχηθούμε το ίδιο με τον προηγούμενο μήνα… να είναι και ο Νοέμβριος τόσο καλός για την ομάδα, ώστε να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι «Παίκτες του μήνα»!

Πάμε Απολλωνάρα!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση