Παίκτης του Μήνα: Παναγιώτης Παπαδάκης

Πριν την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας, απονεμήθηκε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα στον Απόλλωνα. Εκλεκτός του Φεβρουαρίου, ο Παναγιώτης Παπαδάκης!

Από 9 χρονών στον Απόλλωνα, ο Παναγιώτης (γεννηθείς στις 24/4/2001) πέρασε από όλα τα τμήματα της ακαδημίας και φέτος διανύει την πρώτη του χρονιά στο ανδρικό, έχοντας πρώτα πετύχει την είσοδό του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην πρώτη ομάδα «ανέβηκε» ως επιθετικός, ένας παίκτης που δεν σταματούσε να πρεσάρει τις αντίπαλες άμυνες, έχοντας παράλληλα πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα.

Ο Χρήστος Βλάχος, ωστόσο, διαθέτοντας πληθώρα επιλογών στην επίθεση και λιγότερες στην άμυνα, τον «βάφτισε» από πολύ νωρίς δεξιό μπακ!

Η μαχητικότητα του «Παπ», το πείσμα, ο δυναμισμός του και κυρίως η εργατικότητα και η διάθεση να αποδεχθεί τα νέα δεδομένα, προϊόντος του χρόνου λειτούργησαν υπέρ του.

Μετά από ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής, αφού λόγω Πανελληνίων απείχε τους προηγούμενους μήνες, και έχοντας κάνει υπομονή σε μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, όπου βρισκόταν κι εκτός αποστολής, ο Παναγιώτης άρπαξε την ευκαιρία όταν του παρουσιάστηκε.

Σε μία πρωτόγνωρη για εκείνον θέση, που ακόμα τη μαθαίνει, παρουσιάζεται καλύτερος από μέρα σε μέρα.

Κάτι αναμενόμενο, πάντως, καθώς συγκαταλέγεται στους πρώτους –αν όχι πρώτος– σε παρουσίες στις προπονήσεις και από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας έδειξε αποφασισμένος να διεκδικήσει το ρόλο του στην ομάδα.

Παράδειγμα προς μίμηση για τη σωστή νοοτροπία του και πολύ θετικό στοιχείο για τα αποδυτήρια, ο «Παπ» έχει πλέον «λυθεί» και η συνέχεια, όποτε έρθει αυτή, αναμένεται ακόμα καλύτερη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, και έχοντας συμμετοχή και στα 4 παιχνίδια της ομάδας τον Φεβρουάριο (τα 3 ως βασικός), όντας σταθερά μεταξύ των διακριθέντων, ανακηρύσσεται Παίκτης του Μήνα!

Παναγιώτης Παπαδάκης

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για αυτό το βραβείο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω στην αντρική ομάδα του Απόλλωνα, καθώς την έβλεπα στο γήπεδο. Γι’ αυτό το λόγο, είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία η κατάκτηση τέτοιων βραβείων».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση