Παίκτης του Μήνα: Back to back Αλεξανδράκης!

Ο Νοέμβριος ήταν ένας θετικός μήνας για τον Απόλλωνα, που παρέμεινε αήττητος σε αυτό το διάστημα στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Μετά το εντός έδρας 2-2 με το Παλαιό Φάληρο και το εκτός έδρας 0-0 με τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, η ομάδα μας σημείωσε δύο μεγάλες σε σημασία και εύρος νίκες, έχοντας πολλούς διακριθέντες και έναν κύριο εκφραστή των επιθετικών της προσπαθειών.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αλεξανδράκη. Ο 17χρονος εξτρέμ ήταν εντυπωσιακός τόσο στο 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης, με ένα γκολ και δύο ασίστ, όσο και στο 4-1 στο Καματερό, με ένα γκολ, δύο ασίστ και… τέσσερις κερδισμένες κίτρινες κάρτες!

Παιχνίδι με παιχνίδι, ο Γιάννης αποδεικνύει ότι δεν έχει πλησιάσει καν το ταβάνι του. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του και στο μυαλό του, ώστε να δουλέψει πιο σκληρά και να φτάσει όσο ψηλά το θέλει – αν και προτεραιότητα, ειδικά αυτή τη χρονιά, πρέπει να έχουν τα μαθήματα!

Γιάννη συγχαρητήρια! Να έχεις πάντα υγεία και να συνεχίσεις να χαίρεσαι το παιχνίδι!

Γιάννης Αλεξανδράκης

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευση. Με ευχαριστεί πολύ που τα αποτελέσματα της σκληρής καθημερινής δουλειάς στην προπόνηση βγαίνουν με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο.

Αφιερώνω το βραβείο αυτό στους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν καθημερινά να βελτιώνομαι μέσα από τον υγιή συναγωνισμό.

Θα ήθελα να τονίσω ξανά πως κάθε τέτοια βράβευση μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι και κάθε ευκαιρία που μου δίνεται».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση