ΠΑΙΔΕΣ: Κατακτητές της κορυφής!

Στο διάστημα 20-23 Απριλίου, δίπλα σε ομάδες της Super League και του εξωτερικού, θα καμαρώσουμε και τα παιδιά του Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Κι αυτό καθώς η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη πήρε πανηγυρικά και αήττητη την 1η θέση στο πολύ δυνατό προκριματικό τουρνουά, που διεξήχθη στη Βάρη το τριήμερο 27-29/12.

Ο Απόλλων στον όμιλο αντιμετώπισε κατά σειρά το Χαϊδάρι (0-0), τον Παλληνιακό (8-0) και τη Δόξα Ανοιξης (2-1), τερματίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον ημιτελικό επιβλήθηκε με 2-0 της Αγίας Παρασκευής και στον τελικό 1-0 του Πανερυθραϊκού, με γκολ του Δασκαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά ο ημιτελικός και ο τελικός διεξήχθησαν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τρομερό αέρα, βροχή και θερμοκρασία υπό του μηδενός!

Οι 16 παίκτες που πέτυχαν τη σημαντική αυτή διάκριση για το σύλλογο ήταν (σε παρένθεση τα γκολ):

Αλεξανδράκης (1), Βλασσόπουλος (3), Βουγιουκλάκης (1), Δασκαλάκης (4), Λαφιατής, Νίκας, Νταλάρδας, Ντίνης, Μαζέτας, Παγώνης (2), Πανδής, Παπαθανάσης, Τσαφούρος, Τσιπίσης (1), Χαραλάμπους και Χατζής (1).

Ο Αντώνης Ταβερνάρης μιλώντας στο apollonhalandriou.gr τόνισε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και τη σοβαρότητα που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Η πρώτη θέση δεν είναι απλή υπόθεση, αφού για να την πάρεις σε μία τέτοια διοργάνωση, πρέπει να κερδίζεις συνέχεια. Βέβαια, μπροστά μας έχουμε τα ακόμα πιο δύσκολα. Θέλει πολλή δουλειά τους επόμενους τρεις-τέσσερις μήνες, καθώς και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ξεκινάμε με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με Καλλιθέα, Πανιώνιο και Ατρόμητο Χαλανδρίου».

Το τελικό τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ 20-23 Απριλίου και όλοι οι αγώνες του θα καλυφθούν live από τα κανάλια Novasports!

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχές για ένα ακόμα πιο δημιουργικό και επιτυχημένο 2017, με υγεία πάνω απ’ όλα!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση