ΠΑΙΔΕΣ: Πολύτιμες εμπειρίες στο Elite Neon Cup!

Ακόμα μία σημαντική εμπειρία αποκόμισαν τα παιδιά της Κ15 του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά Εlite Νeon Cup που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 20-23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι μικροί Απολλωνιστές, υπό την τεχνική ηγεσία του Αντώνη Ταβερνάρη και με άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αντίπαλοι με νεαρούς ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι αυτοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου (ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων παγκοσμίως στην παραγωγή και αξιοποίηση ταλέντων), της Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και του Παναθηναϊκού, του Αρη και του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ηλικία αυτή ο Απόλλωνας ήταν ο μοναδικός ερασιτεχνικός σύλλογος, άλλη μία απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα συμπεράσματα ήταν άκρως θετικά, αφού καταφέραμε και κοιτάξαμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, τερματίζοντας τρίτοι στον όμιλό μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Γκαμπάλα, για να ακολουθήσουν οι οριακές ήττες με 1-0 από Παναθηναϊκό και Παρτιζάν.

Στα παιχνίδια κατάταξης, ο Απόλλων ήρθε 2-2 με τον Αρη Θεσσαλονίκης και ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο – στο τελευταίο ματς ειδικότερα πήραν το βάπτισμα του πυρός αρκετά παιδιά από την Κ14.

Σχετικά με το τουρνουά, είναι χωρίς αμφιβολία ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τέτοιες διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία yellowfields και συγκεκριμένα τους Νίκο Λεμονή, Θανάση Λεμονή αλλά και τον Βασίλη Κουτσιλά, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε στο Elite Neon Cup.

Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι ο Απόλλων πήρε την πρόκριση για την τελική φάση κατακτώντας το προκριματικό τουρνουά ερασιτεχνικών ομάδων, που διεξήχθη το Δεκέμβριο.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση