Ποια ομάδα ξεχωρίζεις; Τον Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vid)

Η καραντίνα προσφέρεται μεταξύ άλλων και για… συνεντεύξεις. Ακούστε και διαβάστε τι δήλωσαν για την ομάδα μας, αντίπαλοι προπονητές και παίκτες.

Στον Απόλλωνα νιώθουμε και δηλώνουμε σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη μας να διαφέρουμε από την πλειοψηφία. Θέλουμε, όλοι στο σύλλογο, να αντιμετωπίζουμε το άθλημα λίγο αλλιώς.

Η αναγνώριση που τυγχάνει η ομάδα μας από αντιπάλους, είναι το μεγαλύτερο παράσημο αυτής της προσπάθειας. Σημαντικότερο ίσως και από τη, χαμηλότερη των προσδοκιών, βαθμολογική μας συγκομιδή.

Βλέπετε, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές και οι τρεις προπονητές που θα διαβάσετε και θα ακούσετε παρακάτω, δεν στάθηκαν καθόλου στη θέση που καταλαμβάνει ο Απόλλωνας αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Μπακογιάννης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
(ποδοσφαιριστής Διάνα Ηλιούπολης)

– Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση;

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα που μου έκανε εντύπωση είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ Χαλανδρίου για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το ποδόσφαιρο. Εναν τρόπο που δύσκολα θα συναντήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γαλάνης Βαγγέλης (Ηλιούπολη): "Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι ...
Ο Βαγγέλης Γαλάνης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
(προπονητής Ηλιούπολης)

– Στον όμιλο που συμμετέχετε ποια ομάδα σας έχει κάνει εντύπωση;

«Κοιτάξτε… Σπουδαίο ποδόσφαιρο για μένα παίζει ο Απόλλων Χαλανδρίου του Χρήστου Βλάχου. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν νομίζω ότι παίζεται στην Αθήνα και γενικά σε αυτή τη χώρα. Ρισκάρουν πάρα πολύ, έχουν άγνοια κινδύνου, παίζουν για τη νίκη συνέχεια και πολλές φορές τους γυρνάει μπούμερανγκ από το ρίσκο που παίρνουν. Θεωρώ ότι ο Απόλλων Χαλανδρίου είναι μία ομάδα που αν είχε λίγο πιο έμπειρα παιδιά θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα».

Ο Παναγιώτης Ζίζηλας στο 94FM  - soccerlive.gr
Ο Παναγιώτης Ζίζηλας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΙΖΗΛΑΣ
(ποδοσφαιριστής Ηρακλείου, πρώην Πετραλώνων)

– Βγαίνουν νέοι προπονητές, πιστεύεις ότι οι ομάδες, κυρίως του τοπικού και της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει να στραφούν σε αυτό το μοντέλο;

«Ναι, σαφώς έχουν βγει πολλοί νέοι προπονητές. Εχουν κάνει στην ΕΠΟ σεμινάρια κι έχουν διδαχθεί σωστά το ποδόσφαιρο. Μου ‘χει κάνει μεγάλη εντύπωση και η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Βλέπω προπονητές οι οποίοι θέλουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη και είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παλιά τα χρόνια… έχω ζήσει προπονητές… να σκάει η μπάλα και να παίζουμε δίτερμα».

Φιλίππου: Κρατάμε την προσπάθεια του β' μέρους - soccerlive.gr
Ο Δημήτρης Φιλίππου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
(προπονητής Κηπούπολης)

– Ποια ομάδα κόουτς, από την 5η θέση και κάτω, σου ‘χει κάνει εντύπωση και γιατί; Πολλοί συνάδελφοί σου έχουν πει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, επειδή έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, να παίξει από πίσω, ορθολογικό ποδόσφαιρο. Πολλοί βέβαια το κατακρίνουν, γιατί θεωρούν ότι δεν είναι ρεαλιστικό…

«Οντως ο Απόλλων Χαλανδρίου είναι σημείο αναφοράς νομίζω, και για μένα. Είναι μία ομάδα η οποία παίζει με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Προσωπικά μου αρέσει πολύ. Ο Χρήστος ο Βλάχος δείχνει ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα χρόνια που βρίσκεται στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος με αυτό, οφείλει να αναγνωρίσει ότι προσπαθεί η ομάδα να παίξει με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι οι υπόλοιποι. Κι εγώ είμαι υπέρ της τακτικής αυτής και μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που έχει ο Απόλλων Χαλανδρίου».

Ο Αλέξανδρος Μπαρδάκης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ
(ποδοσφαιριστής Διάνα Ηλιούπολης)

– Εχεις αγωνιστεί σε 24 ματς πρωταθλήματος και 4 κυπέλλου. Ποια ομάδα σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση;

«Τη μεγαλύτερη εντύπωση ως ομάδα μου έκανε ο Απόλλων Χαλανδρίου, που συνάντησα ως αντίπαλος για πρώτη φορά φέτος. Ο τρόπος που προσεγγίζουν το ποδόσφαιρο είναι ασυνήθιστος για τα ελληνικά δεδομένα».

Στέλιος Σκυριώτης: Πιο ανταγωνιστικός ο 2ος όμιλος-Έχω...δεθεί με ...
Ο Στέλιος Σκυριώτης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΥΡΙΩΤΗΣ
(ποδοσφαιριστής Σουρμένων)

«Θα ‘θελα να σταθώ κιόλας και στον προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, τον κύριο Βλάχο, ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όσον αφορά διοίκηση, ποδοσφαιριστές κλπ., έχει εκπλήξει το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην κατηγορία, με ένα ποδόσφαιρο το οποίο το βλέπουμε στο εξωτερικό».

– Εντάξει, του ‘χει στοιχίσει βέβαια σε πολλά ματς, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, αλλά παίζει ορθολογικά γενικώς ο Απόλλων Χαλανδρίου…

«Δεν το συζητάω αυτό… Εντάξει, η ανάπτυξη από πίσω, με passing game και τα λοιπά, είναι κάτι το οποίο θέλει δουλειά. Θεωρώ όμως πως στα περισσότερα παιχνίδια το αποτυπώνει πολύ καλά και είναι ένα στοιχείο που μου αρέσει εμένα στο ποδόσφαιρο».

Αμπαριάν Δημήτρης - YouTube
Ο Δημήτρης Αμπαριάν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΠΑΡΙΑΝ
(προπονητής Φωστήρα Ηλιούπολης)

Σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ερασιτεχνικές ομάδες; Μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα; Με την έννοια, να προσφέρουν καλύτερο θέαμα, λίγο πιο όμορφο ποδόσφαιρο… Και αν ναι, τι πρέπει να αλλάξει, ποιες είναι οι αδυναμίες;

Δυνατότητες υπάρχουν, εννοείται. Οι περισσότερες ομάδες έχουν μπει στο σκεπτικό πρώτα να οργανώσουν την ομάδα και τις ακαδημίες. Για μένα, όλο το μυστικό είναι οι ακαδημίες. Αυτό που κάνει ο Απόλλων Χαλανδρίου, παράδειγμα. Εχει μία ομάδα η οποία έχει 400 άτομα ακαδημία. Παίζουν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες τους. Προσπαθούν να μην κάνουν μεταγραφές, να μη χαλάνε σώνει και καλά λεφτά, αλλά να βγάζουν παιδιά δικά τους, μέσα σε μια γενική φιλοσοφία ποδοσφαίρου που έχει θεσπίσει ο Χρήστος Βλάχος και μπράβο του γιατί συμφωνούμε σε πολλά κομμάτια. Εμένα αυτό το κομμάτι μου αρέσει. Υπάρχει, λοιπόν, η δυνατότητα. Το θέμα είναι να δώσεις πολύ μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες και στην οργάνωση, για να μπορείς μετά να βγάλεις ποιότητα και αυτή η ποιότητα να κάνει μπαμ, να φαίνεται, να κάνει τη διαφορά».

Μοιραστείτε:

One Response to the post:

  • Γεια σας ενδιαφέρομαι να πάω στην ομάδα σας είμαι 16ετων Γεννημένος 10 Αυγούστου του 2005 τιλεφωνο επικοινωνία 6908217893 Γεία σας ενδιαφομαι να 0αω στην ομάδα σας είμαι 16 ετών Γεννημένος 10 Αυγούστου του 2005 τιλεφωνο επικοινωνία 6908217893 έπαιζα στην ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΉ ΑΣΤΈΡΑΣ αλλά η ομάδα διαλύθηκε στα σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ειμουν 12 ετών και 15 πειγα σε άλλη ομάδα στον Ερμή Κορυδαλλού και με μια φώρα που μπήκα μέσα μου λέει δεν κάνω για ποδοσφαίρο και πάω στην καληθεα αλλά σταμάτησα από εκεί θέλω να πάω στην

  • Αφήστε μια απάντηση