Πρόεδρέ μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

  • 15 Αυγούστου 2017
  • NEA

Άχαρη διαδικασία η προσπάθεια καταγραφής των προσώπων που έδωσαν το παρών στην τελετή αποχαιρετισμού του προέδρου μας.

Και πραγματικά, ποιο το νόημα να αναφέρουμε ποιοι παρευρέθησαν στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου το απόγευμα της Δευτέρας 14/8 και ποιοι όχι;

Πολύ μεγάλο το πλήθος, έτσι κι αλλιώς. Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί, δεύτερη οικογένεια (Απόλλωνας), πολιτικοί, «επώνυμοι», «ανώνυμοι», εκπρόσωποι άλλων ομάδων, κόσμος απ’ όλους τους χώρους. Γιατί, απλά, ο πρόεδρος ήταν αγαπητός από τους πάντες.

Δεν είχαμε το μυαλό και τη διάθεση να κοιτάμε γύρω μας και να σημειώνουμε. Ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, τη γυναίκα του Νικολέττα, τα παιδιά του Γιώργο και Ειρήνη, τον αδερφό του Κώστα, που θα νιώσουν πιο άμεσα το κενό.

Ένα κενό αφάνταστα δυσαναπλήρωτο και για εμάς, στον Απόλλωνα.

Το διαδίκτυο κατακλείστηκε κυριολεκτικά από εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων που εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για την απώλεια…

Συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά και τα παραθέτουμε, θεωρώντας ότι στο συγκεκριμένο κείμενο δεν έχει καμία σημασία η ιδιότητα του καθενός ή ο χώρος προέλευσης για να αναφερθούν ή να μπουν σε μια σειρά…

Χρήστος Βλάχος: Καλό ταξίδι πρόεδρε… Θα μας λείψεις, πάντα θα σ’ έχω μέσα στην καρδιά μου!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Μεγαλείο ψυχής, υπόδειγμα, μαχητής έως το τέλος και πάντα περήφανος… Το τι έκανες για τον Απόλλωνα τα λέει η ιστορία… για μένα ήσουν προστάτης, ήσουν πάντα με το παραπάνω εκεί για μένα, πάντα με μια θετική σκέψη… πάντα μου έπαιρνες τη στεναχώρια και με οδηγούσες… ήσουν σαν δεύτερος μπαμπάς και ας μην σε γνώριζα πολλά χρόνια… Σ’ αγαπάμε, μόνο αυτό να ξέρεις!! Για σένα…

Θέμης Σολωμός: Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω. Η μεγάλη σου κρητική ψυχή σημείο αναφοράς για όλους. Σου χρωστάω μία άνοδο και θα παλέψουμε όλοι να σου τη δώσουμε, παρέα στο μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησες. Καλό ταξίδι Αντώνη.

Βασίλης Κούκος: Σε ευχαριστούμε πολύ γιατί μας έδειξες τον τρόπο να κερδίζεις αυτό που θες με αγώνα, προσπάθεια και πίστη. Μας έδειξες πώς είναι να μάχεσαι απέναντι σε όλους και όλα, ακόμα και απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, για να κάνεις αυτό που έχεις οραματιστεί και για αυτό που αγαπάς. Αλλά πάνω απ’ όλα μας έδειξες ότι όσο άσχημη κι αν είναι η κατάσταση, δεν πρέπει να χάνεις ποτέ το ήθος και την αξιοπρέπειά σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου έδειξες και για την πίστη σου σε εμένα. Καλή αντάμωση Προεδράρα μου!!!

Μάνος Κανδεράκης: Mας έμαθες τι θα πει ανιδιοτελής αγάπη και γι’ αυτό θα ζεις για πάντα στη μνήμη μας!!! Πάλεψες σαν ήρωας προεδράρα μου, σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες για εμάς πίσω σου!!!! Σου χρωστάμε ένα μεγάλο δώρο που είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις μαζί μας από εκεί ψηλά σε λίγες μέρες… Σ’ αγαπάμε! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…

Δημήτρης Παπουτσής: Είσαι ο μεγαλύτερος ήρωάς μου… Σε ευχαριστούμε για όλα ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ. Σ’ αγαπάμε… Καλό ταξίδι…

Θάνος Κούκος: Καλό ταξίδι πρόεδρε… Ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες… Ευχαριστούμε που μας έμαθες τι πάει να πει να αγωνίζεσαι γι’ αυτό που αγαπάς και για το όραμά σου, αλλά πάντα με ήθος… Ευχαριστούμε για την τεράστια αγάπη που μας έδωσες… Να ξέρεις ότι κι εμείς σε αγαπάμε και ότι μας λείπεις ήδη… Σίγουρα μας βλέπεις και μας προσέχεις από εκεί πάνω… Μαζί θα πανηγυρίζουμε κάθε γκολ… Και θα σε κάνουμε περήφανο!

Μάνος Κτενιαδάκης: Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν κι εσένα Πρόεδρε… Πάλεψες πολύ, ήσουν, είσαι και θα είσαι παράδειγμα για πολλούς… Δίπλα μας στις νίκες, δίπλα μας και στις ήττες… Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να έχει παράπονο από εσένα… Παίζαμε για σένα και θα παίζουν για σένα κάθε Σάββατο… Το έργο σου μεγάλο και θα συνεχιστεί, γιατί δεν άφησες κανέναν να φύγει από το σωστό δρόμο που ήσουν πάντα υπέρμαχος και μπροστάρης… Καλό ταξίδι…

Σίμος Ρούσσος: Το Χαλάνδρι αποχαιρέτησε σήμερα έναν αθόρυβο αλλά σημαντικό άνθρωπο. Η τόσο πρόωρη απώλεια του Αντώνη Μαραγκουδάκη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην αθλητική οικογένεια του Απόλλωνα, που τόσο αγάπησε, αλλά και στην πόλη, που έχασε έναν ανιδιοτελή, εργατικό και μαχητικό πολίτη, από αυτούς που περηφανεύονται ότι συνάντησαν οι άνθρωποι αν τύχει και διασταυρωθούν οι δρόμοι τους. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.

Γιώργος Κουράσης: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου Αντώνη Μαραγκουδάκη. Η σφραγίδα του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και στην πόλη μας θα μείνει ανεξίτηλη. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Αντώνη!

Γιώργος Θωμάς: Ένας εξαίρετος συμπολίτης, ένας ανιδιοτελής αγωνιστής για τον αθλητισμό, ένας άνθρωπος που έβαλε τη σφραγίδα του στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, αλλά και γενικότερα στα αθλητικά πράγματα του Χαλανδρίου. Καλό σου ταξίδι Αντώνη.

Κώστας Αγγελής: Θλιβερό αποτύπωμα αφήνει το καλοκαίρι 2017 στο Χαλάνδρι. Μετά τον καλό φίλο Κώστα Δόλογλου, ο Αντώνης Μαραγκουδάκης ξεκίνησε χθες το αιώνιο ταξίδι του. Ο Πρόεδρος έφυγε, αφήνοντας πίσω του μια καλή οικογένεια, τον αγαπημένο του Απόλλωνα Χαλανδρίου και εμάς τους φίλους του να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί του. Να είσαι καλά φίλε, εκεί που πας.

Νίκος Πανταζής: Εξαίρετος παραγοντας, υπέροχος άνθρωπος, φίλος αγαπητός. Πάλεψε χρόνια με αξιοπρέπεια, χωρίς να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη τον Απόλλωνα, προσφέροντας πάντα, χωρίς να ζητά ή να προσδοκά αντάλλαγμα. Άνθρωποι σαν τον Αντώνη κρατάνε όρθιο τον Αθλητισμό και στην πόλη μας.

Γιώργος Τζίτζης: Ήσουν στη ζωή μου σαν 2ος πατέρας… Πάντα ήθελες να κάνω και να έχω τα καλύτερα, γι’ αυτό με αγκάλιαζες, μου μίλαγες και με συμβούλευες… Μου πέρασες μαζί με τον πατέρα μου πώς είναι να αγαπάς τόσο πολύ ένα φίλο… Να έχεις ιδανικά και να παλεύεις γι’ αυτά… Έπαιρνες καμένη γη και έφτιαχνες θαύματα… Ό,τι και να πούμε είναι πολύ λίγο για την αξία σου ως άνθρωπος… Πρόεδρε, φίλε και πατέρα, καλό ταξίδι…

Πάνος Κομνηνός: Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για σένα… Προσωπικά σε ευχαριστώ που με βοήθησες τις φορές που το χρειαζόμουν. Να ‘σαι καλά εκεί πάνω και να ξέρεις πως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Γιάννης Γουρδουμπάς: Το βλέμμα σου πάντα ψηλά και μακριά… κάποιοι σε έλεγαν τρελό, όμως κι εμείς δυσκολευόμασταν να σε ακολουθήσουμε. Μας κράταγες από το χέρι και μας έλεγες να μην ανησυχούμε. Σε ακολουθούσαμε και βλέπαμε το όνειρό σου σιγά σιγά να αποκτά σάρκα και οστά… Τεράστιο το κενό που αφήνεις πίσω σου αλλά να ξέρεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να καμαρώνεις από κει ψηλά τον αγαπημένο σου Απόλλωνα… Είναι τόσα που θέλω να γράψω αλλά δεν έχει νόημα, ΟΛΟΙ ξέρουν ποιος ήσουν και τι έργο έχεις προσφέρει! ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΤΙΟ.

Παναγιώτης Καλύβας: Την προπονητική μου τρέλα τη χρωστάω σε δύο ανθρώπους. Τον Γιάννη Γουρδουμπά και τον Αντώνη Ταβερνάρη. Το ότι θέλω μετά από 10 χρόνια να παραμείνω, το χρωστάω και στον κύριο Αντώνη. Πήρα κουράγιο πολλές φορές από το ήθος και την εντιμότητά του και ας μην του το είπα ποτέ. Είπα «αξίζει να μείνεις στο ποδοσφαιρικό μπ@@@λο που έχουμε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το αλλάξουν». Σε ευχαριστώ για όλα προεδράρα. Να ‘σαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε όπως μας έδειξες.

Φίλιππος Κοτσαύτης: Εσύ ρε πρόεδρε, δεν ήσουν πρόεδρος. Οι πρόεδροι, πρώτα απ’ όλα, κονομάνε. Δεν μαζεύουν τις γόπες από κάτω. Δεν κόβουν τα χόρτα με τα χέρια τους. Δεν βγάζουν τα τέρματα έξω. Οι πρόεδροι αγαπάνε τη λεζάντα. Σηκώνουν κύπελλα μόνοι τους. Βρίζουν τους παίκτες τους στην ήττα. Δεν τους χαϊδεύουν. Καθυστερούν τους μισθούς των προπονητών. Πρόεδρος ήσουν εσύ; Πλάκα μας κάνεις; Οι πρόεδροι δεν γυρνάνε πόρτα-πόρτα για να φέρουν χορηγούς. Ούτε τρέχουν να φέρουν μπανάνες για τα παιδιά. Ρε πρόεδρε, βάζουν οι πρόεδροι στο αμάξι τους τους τραυματίες για να τους πάνε στο νοσοκομείο; Σε παρακαλώ πολύ, αυτά δεν τα κάνουν οι πρόεδροι. Οι πρόεδροι φτιάχνουν ενδεκάδες. Την πέφτουν στους διαιτητές. Δεν βλέπουν εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, αστεράκια. Είναι Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτσήδες, ΠΑΟΚτσήδες. Εσύ ήσουν Απόλλωνας. Ένεση κανονική. Αίμα μπλε. Μας την έκανες κύριε πρόεδρε. Μας πείσμωσες, όμως. Και ξέρεις τι; Τη σημαία της ομάδας σου θα την κρατήσουμε ψηλά. Με κάθε κόστος. Καλή ξεκούραση προεδράρα.

Μίμης Μπρούσαλης: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Εύχομαι υγεία στους ανθρώπους της ομάδας για να συνεχίσουν το τεράστιο έργο του. Περήφανος που υπήρξα μέλος της ομάδας και γνώρισα τον άνθρωπο και πρόεδρο Αντώνη Μαραγκουδάκη. Η ανιδιοτελής αγάπη του θα τον κρατήσει αθάνατο στις μνήμες μας…!!! ΥΓ. Εσύ ρε πρόεδρε, όντως δεν ήσουν πρόεδρος.

Γιάννης Παππάς: Έφυγε ο μεγαλύτερος πρόεδρος και άνθρωπος. Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί δεν περιγράφονται. Σε ευχαριστούμε για αυτά που μας πρόσφερες, μας έμαθες να αγαπάμε πιο πολύ την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Για πάντα στην καρδιά μας!

Γιώργος Γαλανόπουλος: Για πάντα στην καρδιά όλων μας. Καλό ταξίδι προεδράρα.

Σωτήρης Φλωκιώτης: Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο μια βουβή θλίψη, για όσους είχαν την τιμή να σε γνωρίζουν. Καλή αντάμωση μεγάλε Ανθρωπε…

Τάσος Βαφέας: Ήσουν ο πρώτος φίλαθλος, στο πρώτο παιχνίδι, στην πρώτη φορά στη Γ’ κατηγορία. Ήμουν ένας από τους 11 της πρώτης φοράς, εσύ όμως την αγάπησες περισσότερο απ’ όλους. Καλό παράδεισο πρόεδρε, φίλε γείτονα.

Γιώργος Παπαφιλόπουλος: Κάποιοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ από μέσα μας… Ξέρετε τελικά ποιος είναι νικητής σε αυτή τη ζωή; Αυτός που κάνει όλα αυτά, με πάθος, πείσμα και θέληση. Ξυπνάει κάθε πρωί για να αντιμετωπίσει τη ζωή, όσο δύσκολη κι αν είναι… Που παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ήξερε να χαρίζει ένα χαμόγελο, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους, σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ένα μεγάλο, βροντερό ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!! Αυτός ήταν ο Αντώνης Μαραγκουδάκης, έργο, παρακαταθήκη… Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

Ελένη Μαραγκουδάκη: Αν ξέρατε πόσο αγάπησε τον Απόλλωνα!!!

Σταμάτης Συγγρός: Σε τέτοιες περιστάσεις οι κοινοτυπίες είναι αναπόφευκτες και τα λόγια λίγα και κοφτά που πολλές φορές περικλείουν τόμους… Μη ξεφεύγοντας και εγώ από τη νομοτέλεια θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μαραγκουδάκη και από καρδίας να τον ευχαριστήσω σαν γονιός, Χαλανδραίος και άνθρωπος για τα μαθήματα που μας έδωσε εντός και εκτός γηπέδων. Η στάση ζωής του, η αξιοπρέπεια αλλά και η δύναμη της ψυχής του Αντώνη νομίζω ότι θα μας σημαδέψει όλους. Καλό ταξίδι.

Κρίστιαν Δουλάμης: Είχα την τιμή να γράψω τη μουσική και στίχους ο πατέρας μου και να τραγουδήσω τον ύμνο της ομάδας, που σαν γροθιά στη Γειτονιά στο Χαλάνδρι μια χούφτα παιδιά έκαναν παπάδες και έστελναν στο σπίτι τους μεγάλους συλλόγους στην Κ17, Κ20. Μεγαλύτερη τιμή για μένα ήταν να βλέπω το βέλος να τρέχει και με δεξί αριστερό ντοοοουπ την μπάλα στο πλεκτό… ο αδερφός μου. Συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου… Πρόεδρε, καλό ταξίδι, περήφανος να ‘σαι που είχες τέτοια αστέρια και περήφανα αυτά για σένα. Ζήτω η ομαδάρα της γειτονιάς που τους γλένταγε καλά….

Ασπρα Κοράκια-Μαυρόγατοι: Μια μέρα θρήνος για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έφυγε από κοντά μας ο Πρόεδρος της καρδιάς μας. Ο άνθρωπος που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του χρωστάει πάρα πολλά. Είχα τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω, ακόμα και να παίξω μπάλα μαζί του. Πρώτος έφευγε για να παίξουν όλοι. Και πάντα με τον καλό λόγο για όλους. Στο καλό Αντώνη Πρόεδρε.

Παναγιώτης Τσαφούρος: Απλά τυχεροί όσοι τον γνώρισαν. Μα πιο τυχερά όσα παιδιά είχαν τη χαρά να τον έχουν πρόεδρο. Πάντα με τον καλό λόγο για κάθε παιδί, μικρό ή μεγάλο. Έβλεπε αστεράκια να παίζουν 5-6 ετών και έλαμπε το πρόσωπό του. Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

Ντίνος Κασαββέτης: Καλό ταξίδι πρόεδρε, θα σε αγαπάμε όλοι!!! Ιδιαίτερη σχέση και αυτήν την τελευταία αγκαλιά που ήρθες για να σε κάνω δεν το άντεξα και δεν σε έκανα!!!! Κλαίμε όλοι πρόεδρε και μας λείπεις!!! Για πάντα στις καρδιές μας!!! Εύχομαι η Απολλωνάρα που αγαπάμε όλοι να σου κάνει ένα δώρο τελευταίο, από αυτά που αγαπάς και μιλούσες συνέχεια!!!

Στέφανος Τζανετής: Δυστυχώς ο Απόλλων Χαλανδρίου και το ποδόσφαιρο γενικά, από σήμερα είναι πιο φτωχό από ανθρώπους όπως ο κύριος Αντώνης, που αγάπησε τον Απόλλωνα σαν παιδί του και του έδωσε ακόμα και την ψυχή του. Μακάρι το 10% των προέδρων να ήταν σαν τον Αντώνη… τότε θα είχαμε άλλο ποδόσφαιρο. Κύριε Αντώνη σε ευχαριστούμε πολύ…

Γιάννης Βήχος: Καλό ταξίδι Αντώνη μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μαραγκουδάκη και στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, το σύλλογο που τόσο αγάπησε και αφιερώθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε ευχαριστούμε Αντώνη, σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που έδωσες την ευκαιρία στα παιδιά μας, σε εκατοντάδες παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, να αθληθούν με ήθος και αξιοπρέπεια, σε ένα χώρο που εσύ πρώτος οραματίστηκες και συνεχώς βελτίωνες για τις ανάγκες των παιδιών. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό σου, την αγκαλιά που έδινες στα ‘παιδιά σου’, τη χαρά που έδινες και που γύριζε πίσω σε σένα. Άλλωστε, όπως μέχρι το τέλος μου έλεγες: «Για αυτά τα παιδιά ζω ακόμα, αυτά τα παιδιά μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να ζήσω». Σε ευχαριστούμε ακόμη για όσους ενέπνευσες να ακολουθήσουν το όραμά σου -και είναι πολλοί- και πάνω από όλα αισθανόμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε, που γνωρίσαμε τον καλύτερο άνθρωπο στον κόσμο -κυριολεκτικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και από εκεί ψηλά να ακούς πάντα τις φωνές των παιδιών σου όταν τρέχουν, παίζουν, ιδρώνουν, χαίρονται, απογοητεύονται, κερδίζουν ή χάνουν στον αγώνα.

Θάνος Κολλιμάτσης: Λίγα χρόνια σε γνώρισα…. Πολύ σε αγάπησα….. Έτσι απλά!!!! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου…

Πέτρος Βλάχος: Πρόεδρε, πριν ένα χρόνο σε γνώρισα και διέκρινα τη σεμνότητά σου, τη συνέπειά σου, την ευαισθησία σου και την αγάπη σου για τους αθλητές-παιδιά σου. Ήσουν για όλους ένα παράδειγμα μιας διαδρομής ήθους και ευπρέπειας, θάρρους και καρτερικότητας, υπομονής και επιμονής, αγώνα και νίκης σε κάθε δυσκολία. Ήσουν ευγενής, ευπροσήγορος, σεμνός, έντιμος, δίκαιος, δημιουργικός στα έργα και σοφός στην κρίση. Ήσουν ο ηγέτης, που στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές ήξερες να μένεις πάντα άνθρωπος. Αγωνιούσες για όλους και φρόντιζες για όλους. Η αθλητική οικογένεια πενθεί, γιατί έχασε έναν άνθρωπο που πρόσφερε και μπορούσε να προσφέρει πολλά στον αθλητισμό. Για την οικογένειά σου ο πόνος θα είναι αβάσταχτος και για όσους σε γνωρίσαμε η απουσία σου θ’ αφήσει ένα απέραντο κενό. Θα μας λείψεις αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι, καλό παράδεισο!

Κωνσταντίνος Κανδεράκης: Πάντα σεμνά και ταπεινά Αντώνη!!! Μότο ζωής… Μόνο ευχαριστώ απ’ όλους μας… Μικρούς και μεγάλους!!! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!!

Βασίλης Γογγολίδης: Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Όχι γιατί δεν μου αρέσει. Άλλωστε και τα δύο μου παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο κι αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο. Αλλά γιατί δεν μου αρέσουν ορισμένα πράγματα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Όμως με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, τον Αντώνη Μαραγκουδάκη, υπήρχε ένα επιπλέον κίνητρο για να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τη διαφορά. Κουβαλούσε μέσα του και μετέδιδε στα παιδιά και στους υπόλοιπους συντελεστές της ομάδας ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν να τον πάρω τηλέφωνο για να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που προσέφερε στα παιδιά μου, καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά. Δεν πρόλαβα! Μπορεί να μη γνωρίζω ποιος διεθνής παίκτης παίζει σε ποια ομάδα, ποιος προπονητής ανέλαβε την τάδε ομάδα κλπ., αλλά μου αρκεί που γνώρισα τον Αντώνη Μαραγκουδάκη – και αν υπήρχαν περισσότεροι σαν τον Αντώνη, ίσως να ήμουν πιο ποδοσφαιρόφιλος. Καλό σου ταξίδι Αντώνη!

Μιλτιάδης Παπαδόπουλος: Καλό ταξίδι χρυσέ άνθρωπε, πραγματικέ μέντορα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τιμή μας που σε γνωρίσαμε, ο Νικόλας, ο Παύλος κι εγώ. Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Σταύρος Αναστασίου: Μεγάλη απώλεια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ειδικότερα. Εύχομαι να βρεθούν άξιοι διάδοχοι του ήθους, της αξίας και της φιλοσοφίας του! Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ Μαραγκουδάκη!

Χρήστος Αδάμος: Ο Αντώνης ήταν ένας από τους λίγους αληθινούς ανθρώπους που γνώρισα. Ο τρόπος που αντιμετώπισε την αρρώστια του είναι παράδειγμα για όλους μας. Το πόσο αγαπούσε τον Απόλλωνα το καταθέτω μέσα από το παρακάτω περιστατικό. Παρασκευή βράδυ, πριν από αρκετά χρόνια, στο εβδομαδιαίο παιχνίδι που συμμετείχε και ο Αντώνης. Μόλις είχε τοποθετηθεί στο γήπεδο νέος τάπητας και την προηγούμενη μέρα είχε προηγηθεί παιχνίδι του Απόλλωνα. Ξαφνικά ο Αντώνης πέφτει κάτω, και όλοι νομίζαμε ότι είχε πάθει κάτι. Πλησιάζοντας, βλέπουμε τον Αντώνη πεσμένο να κλαίει πάνω από ένα σημείο του τάπητα που είχε καεί από καπνογόνο την προηγούμενη μέρα. Αντώνη να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Γιώτα Καλκανάκου: Άξιος, σεμνός, με ήθος και αγάπη για τα παιδιά!! Καλό ταξίδι…

MairiSg: Κύριος!!! Ξεκουράσου φίλε μου παλιέ… δεν θα πονάς πια… Θα σε θυμόμαστε πάντα γελαστό!!! Καλό σου ταξίδι!!! Δύναμη στην οικογένειά σου, που λάτρευες!!!

Τάσος Γκόφας: Άνθρωπος… τα λόγια περιττά… όλοι τον γνωρίζουν. Καλό ταξίδι…

Γρηγόρης Χατζής: Τεράστιο το έργο που αφήνει στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Θα τον θυμόμαστε όλοι με σεβασμό κι εκτίμηση.

Χριστίνα Γαλανοπούλου: Μακάρι ο σεβασμός, η ευαισθησία και το ήθος που επιδείκνυε στον αθλητικό-ποδοσφαιρικό χώρο και κυρίως στα παιδιά, να γίνουν παράδειγμα συμπεριφοράς για όλους τους άλλους!!! Καλό ταξίδι πρόεδρε!!!

Μαρία Παπαγεωργίου: Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά σου!!! Πόσο καλό έχεις κάνει στα παιδιά μας, που τα οδήγησες στον όμορφο δρόμο του αθλητισμού…

Γιάννης Πετρίδης: Καλό ταξίδι Αντώνη! Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα και θα σε θυμάμαι πάντα με νοσταλγία. Η δε εκτίμησή μου βαθιά και ανεξίτηλη. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Λεωνίδας Παπανδρέου: Τα λόγια και τα γραπτά δεν βγαίνουν όταν πρόκειται να αναφερθείς για τον φίλο Αντώνη. Καλό ταξίδι.

Μαρία Τόλη: Καλό ταξίδι άρχοντα… συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε.

Μιχάλης Κομνηνός: Τεράστια απώλεια, δυσαναπλήρωτη. Για την οικογένεια, την ομάδα, τους παίκτες, τους φίλους. Εμείς που τον ζήσαμε από κοντά και νιώθαμε το μεγαλείο της ψυχής του, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα είναι πια μαζί μας. Είχα την τύχη και ευτυχία να ζήσω τη στοργή και την αγάπη με την οποία περιέβαλε τον Πάνο, που τον πήρε 15χρονο στην πρώτη ομάδα και τον οδήγησε στον Ατρόμητο, όπου τον παρακολουθούσε συνεχώς. Του οφείλουμε πολλά… Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας.

Ηλίας Ρομπότσι: Καλό ταξίδι πρόεδρε!!! Όταν λέμε Απόλλωνα, όλοι λέμε Μαραγκουδάκη. Ο πρόεδρος που μάζεψε και έκανε με όλη τη σημασία της λέξης ΟΜΑΔΑ ποδοσφαίρου, με ακαδημία. Έφτιαξες την καλύτερη ερασιτεχνική ακαδημία στην Αθήνα. Είναι τιμή για εμένα που σε γνώρισα. Απλά έχασε το ποδόσφαιρο… Καλό παράδεισο πρόεδρε.

Χρήστος Λαμπρινός: Δυστυχώς για τον Απόλλωνα, έχασε τον καλύτερο πρόεδρο που πέρασε ποτέ.

Θέμης Χριστοφόρου: Θερμά συλλυπητήρια απ’ όλους εμάς του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού για τη μεγάλη απώλεια που βρήκε την οικογένεια του Απόλλωνα και ολόκληρου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου! Ο τρόπος του και τα έργα του μιλάνε από μόνα τους… για κάποιους που τον γνώριζαν λιγάκι παραπάνω, ήταν ακόμη πιο ξεχωριστός!!! Ήταν εκεί, μέχρι το τέλος… καλή ξεκούραση πρόεδρε!!!

Νίκος Φωτιάδης: Δεν υπάρχουν λόγια για τον Αντώνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι άγγελοι πήραν ό,τι καλύτερο υπήρχε στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά πάντα θα είναι η σημαία όλων μας. Αντώναρε, καλό ταξίδι αδερφέ και ξέρω ότι θα συνεχίζεις να μας χαμογελάς πάνω από την έδρα σου. Ήμουν και θα είμαι αιώνιος θαυμαστής σου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε όλο το σωματείο του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Γιάννης Τεριλίδης: Όταν στο ποδόσφαιρο φωνάξεις πρόεδρε είναι σίγουρο πως θα γυρίσουν όλοι!!! Αν φωνάξεις ΚΥΡΙΕ πρόεδρε… τότε μόνον ένας… Ο Αντώνης Μαραγκουδάκης… ο πρόεδρος του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ήταν ένας άνθρωπος πράος, προσιτός, ευγενικός, ταπεινός και κυρίως αγαπητός σε όλους. Ποτέ δεν δημιούργησε θέμα και ποτέ δεν βρέθηκε άνθρωπος να πει κουβέντα γι’ αυτόν. Εκείνο που έκανε, το έκανε με αγάπη και σεβασμό. Γι’ αυτό ακριβώς και εισέπραττε κάθε μέρα τα ίδια ακριβώς συναισθήματα. Ήταν ένας χαρισματικός ηγέτης, από αυτούς που σπάνια διαθέτει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό η θλίψη είναι πολύ μεγάλη και το κενό του δυσαναπλήρωτο. Συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα που ήταν τυχερή που είχε πρώτα έναν λάτρη της ομάδας και ύστερα τον καλύτερο πρόεδρο στη σύγχρονη ιστορία του…

Κωνσταντίνος Ράπτης: Ένας σημαντικός παράγοντας που υπηρέτησε ανιδιοτελώς τον Απόλλωνα Χαλανδρίου έφυγε δυστυχώς από κοντά μας. Αναμφίβολα, το αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι πιο φτωχό.

Θανάσης Ζαχάκης: Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε και καθιέρωσε τον Απόλλωνα στις συνειδήσεις όλων όσοι αχολούνται με το ποδόσφαιρο της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη λύπη σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού εκτός από τις παραγοντικές του ικανότητες ξεχώριζε για την ποιότητά του σαν άνθρωπος και για το ήθος του.

Κώστας Βλαχόπουλος: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του… Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και να τον θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις… Αντώνη, Πρόεδρε της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα της γειτονιάς μας, Καλό Παράδεισο… Το έργο σου ας γίνει οδηγός για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τάσος Χαμπέρης: Είχα την τύχη να τον έχω δύο χρόνια πρόεδρο. Η ηλικία μας χώρισε, λόγω ΕΠΣΑ. Αλλιώς για πάντα θα ήμουν μαζί του.

ΑΕ Χαλανδρίου: Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και προέδρου του Απόλλωνα Χαλανδρίου Αντώνη Μαραγκουδάκη. Ο Αντώνης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τίμησε με τις ενέργειες και το ήθος του την πόλη μας. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη.

Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου: Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Μαραγκουδάκη, προέδρου του Α.Π.Ο Απόλλωνα Χαλανδρίου και επιτυχημένου αθλητικού παράγοντα της Πόλης μας. Το Π.Α.Κ Χαλανδρίου απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Μαραγκουδάκη, αλλά και στον Απόλλωνα, με την ευχή μας το πολύτιμο έργο του να αποτελέσει οδηγό και παρακαταθήκη για το μέλλον του ποδοσφαιρικού σωματείου. Καλό ταξίδι Αντώνη…

ΟΦ Χολαργού: Το Δ.Σ. του Ο.Φ. Χολαργού, οι προπονητές αλλά και οι αθλητές της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια του ιστορικού Απόλλωνα Χαλανδρίου αλλά και στην οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Μαραγκουδάκη, για την πρόσφατη απώλειά τους.

ΑΟ Αγίας Παρασκευής: Το ΔΣ του ΑΟ Αγίας Παρασκευής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Αντώνη Μαραγκουδάκη.

Ολυμπιακός Λιοσίων: Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Προπονητής και το Τεχνικό Επιτελείο του Ολυμπιακού Λιοσίων εύχονται θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Προέδρου του Απόλλωνα Χαλανδρίου Αντώνη Μαραγκουδάκη.

ΑΟ Λυκόβρυσης: Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για το χαμό του προέδρου του Αντώνη Μαραγκουδάκη, οραματιστή και ακούραστο εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στη σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος. Και πάλι τα θερμά μας συλλυπητήρια!!! Το Δ.Σ του Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ.

Άρης Χολαργού: Το Δ.Σ του Α.Π.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κος Βασίλης Τσίρος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Προέδρου του Απόλλωνα Χαλανδρίου Κου Α. Μαραγκουδάκη καθώς επίσης και σε ολόκληρο τον γειτονικό μας σύλλογο.

ΑΟ Ιλίου: Το ΔΣ του ΑΟ Ιλίου, ο πρόεδρος της ομάδας Χαράλαμπος Λερούτσος προσωπικά, και όλα τα μέλη της ομάδας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και απευθύνουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Μαραγκουδάκη τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ήταν ένας άνθρωπος που με το ήθος του, τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του και τη συμπεριφορά του αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση