Στην Τριγλία ο Γιώργος Γαλανόπουλος

Γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα ο Γιώργος, αφήνει την ομάδα για δεύτερη φορά, προκειμένου να δοκιμάσει σε υψηλότερο επίπεδο τις δυνάμεις του, μετά από ένα πέρασμα ενός χρόνου στο Χολαργό.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, τους προπονητές και φυσικά όλους τους παίκτες, για την καλύτερη απ’ όλες τις πλευρές χρονιές που έχω περάσει ποτέ ποδοσφαιρικά», δηλώνει ο 23χρονος μεσοαμυντικός, που κατέγραψε 31 συμμετοχές και 8 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη της ανόδου.

«Οταν γύρισα στην ομάδα, ήταν πιο δεμένη από ποτέ… Δεν είχα ξανανιώσει κάτι παρόμοιο, παρά τα 16 χρόνια παρουσίας μου στα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον και πιστεύω σε λίγα χρόνια θα στελεχώνει ομάδες Super League», συμπληρώνει στην τελευταία του δήλωση ο «Γαλανό».

Και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι μας πρέπει να χωρίσουν… Ομως όλοι ξέρετε πως δεν ξεχνώ ποτέ το σπίτι που έχω μεγαλώσει και όταν με δεχθείτε ξανά, θα επιστρέψω! Πραγματικά, σας αγαπώ όλους. Προσοχή στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται… Θα σας πεθάνει το δίδυμο φέτος, αλλά για καλό είναι! Πάντα υγεία σε όλους, που είναι και το πιο σημαντικό…».

Καλή επιτυχία Γιωργάρα, εις το επανιδείν!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση