ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2014-15

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της ομάδας να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαγωνισμούς επιδεξιότητας, αγώνες όλων των ηλικιών κι ένα μίνι τουρνουά μεταξύ Ανδρών-Νέων-Παίδων, για να κορυφωθεί με τις βραβεύσεις και το άφθονο φαγητό και ποτό που ακολούθησε.

Την είδηση της ημέρας την έδωσε κατά τη σύντομη ομιλία του ο κ. Ρούσσος, που αποκάλυψε ότι από πλευράς δήμου γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο χώρος όπου βρίσκεται το γήπεδο να παραμείνει ως έχει, δηλαδή ένας χώρος αθλητισμού και πρασίνου.

Μία δέσμευση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ως γνωστό ο δήμαρχος Χαλανδρίου υποστηρίχθηκε στις εκλογές από το κόμμα που είναι σήμερα κυβέρνηση.

Την αποθέωση γνώρισε, εξάλλου, ο Ακης Φελέκης. Ενας από τους εμβληματικούς αρχηγούς στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου, αποχωρεί (λόγω του ορίου ηλικίας) από την ενεργό δράση και τιμήθηκε από τον πρόεδρο Αντώνη Μαραγκουδάκη, για το ήθος του και την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στην ομάδα.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε επίσης, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στον ενωσιακό προπονητή Τάσο Δημητρίου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα, στο θέμα των υποδομών.

Διά χειρός δημάρχου, απονεμήθηκε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια Αθήνας, ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, ενώ βραβεύτηκαν ακόμα ο Αλέξανδρος Παναγιώτου και ο Μάνος Κανδεράκης, ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, που πέτυχαν πέρσι την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακές σχολές.

Και αφού ο πρόεδρος ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη στήριξη και την προσφορά τους τα οχτώ χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας, παρουσιάστηκαν και οι τρεις καινούργιοι προπονητές των ακαδημιών: ο Αρης Γκάνιας και ο Γιώργος Μπαντές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο και ο ήδη αγαπημένος των παιδιών, εκ Λονδίνου ορμώμενος, Μπεν Κάργκμπο!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση