ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
0 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
14 Φεβρουαρίου 2015 - 15:00:00 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 19

Λίγο ήθελε για το διπλό…

Λίγη τύχη ήθελε η ομάδα μας, λίγη περισσότερη προσοχή και θα έφευγε με το διπλό από τη Νέα Ιωνία. Το 0-0 μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, όμως όπως και να ‘χει, ο Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα και με το μαχητικό του πνεύμα απέδειξε ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν.


Στην έδρα μιας ομάδας που φιγουράρει στην 5η θέση του ομίλου και θεωρητικά διεκδικεί την άνοδο, ο Απόλλωνας έκανε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος το παιχνίδι του και πλησίασε πιο πολλές φορές το 0-1 παρά απειλήθηκε με το 1-0.

Μία πολύ πειθαρχημένη εμφάνιση από τους παίκτες του Αντώνη Ταβερνάρη, ένα σύνολο συμπαγές, που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε στον (…τεράστιο!) αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στο α’ μέρος η ομάδα μας ήταν ανώτερη και είχε φάσεις, αν και τις κραυγαλέες της ευκαιρίες τις έβγαλε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Το δοκάρι του Κανδεράκη, οι πλαγιοκοπήσεις από Παπουτσή και Γκρέμο που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και το ματς όσο πλησίαζε στο τέλος τόσο ισορροπούσε σε μια λεπτή κλωστή. Η Αλσούπολη είχε την κατοχή στο β’ μέρος και πίεσε ανορθόδοξα στο φινάλε, το κρίμα είναι όμως ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τα κενά που εμφάνισε αναγκαστικά πίσω στην προσπάθειά της να πάρει όπως-όπως το ματς.

Μία σωστή απόφαση χρειαζόταν σε μία από τις τελικές μας, μία καλύτερη πάσα και θα γινόταν το 0-1, που δύσκολα θα άλλαζε, αφού επρόκειτο όπως φαινόταν από νωρίς, για παιχνίδι που θα κρινόταν στο… μισό-μηδέν.

Στα αξιοσημείωτα για τον Απόλλωνα το (καλό) ντεμπούτο του 16χρονου Ανδριόπουλου με την πρώτη ομάδα.

Απέμειναν 11 αγωνιστικές, 11 τελικοί για την ομάδα μας. Εχοντας την ίδια νοοτροπία και αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι με συγκέντρωση στο στόχο και πίστη ότι μπορούμε κάθε φορά να τον εκπληρώσουμε, είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος Θ., Παναγιώτου, Παπουτσής (75′ Ανδριόπουλος), Γαλανόπουλος, Γκάνιας (63′ Κυρίτσης), Κανδεράκης (83′ Μπρούσαλης), Γκρέμο.