ΔΑΦΝΗ Π ΦΑΛΗΡΟΥ 1 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΑΦΝΗ Π ΦΑΛΗΡΟΥ 1
1 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 Μαρτίου 2019 - 17:30:00 ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 8

Στοπ στο αήττητο 19 αγωνιστικών!

Στον 20ό τους φετινό αγώνα ήρθε η πρώτη ήττα για τους Παίδες του Απόλλωνα, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Δάφνη Π. Φαλήρου.


Πολύ καλή εμφάνιση, ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας, που μονοπώλησε τις κλασικές ευκαιρίες αλλά πλήρωσε αφενός την αστοχία της, αφετέρου τα αλλεπάλληλα λάθη που οδήγησαν στο γκολ που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Παναγιωτάκη, που αναπλήρωσε τον ασθενή Αντώνη Ταβερνάρη, οι Παίδες του Απόλλωνα δεν κατάφεραν σε τέσσερις περιπτώσεις να κάνουν το 0-1, πριν δεχθούν το γκολ: δύο σουτ του Πολυμένου, ένα τετ α τετ του Ζυγομήτρου και ένα κοντινό πλασέ του Βασιλείου δεν βρήκαν στόχο.

Στο β’ μέρος, η Δάφνη «έκατσε» πάνω στο υπέρ της αποτέλεσμα και παρότι ο Απόλλων είχε την κατοχή και τον έλεγχο, κατόρθωσε να απειλήσει μόνο δύο φορές, με ένα ωραίο πλασέ του Κουσουλή έπειτα από δικό του σλάλομ 30 μέτρων και μια κεφαλιά του Σαράντου, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας.

Η ομάδα μας βγήκε προσωρινά από την πρώτη δυάδα, που είναι ο στόχος σε αυτή τη δεύτερη φάση των ισχυρών, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Σαράντος, Βασιλείου, Καρτσακλής, Μίσιος, Πολυμένος, Ζούπα, Κουσουλής, Αλεξανδράκης, Ζυγομήτρος, Σπηλιωτόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Γκίνη, Βασιλειάδης, Μαντάς, Μακαρέμ.