ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
4 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
4 Ιανουαρίου 2014 - 15:00:00 ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 15
Στατιστικά αγώνα
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
4
Γκολ
0
25' Τσόνκοφ
34' Καλιαμπάκας
68' Κίτσιος
86' Κίτσιος (πέν.)
Σκόρερς


Ευτυχισμένο το 2014

Ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους επικρατεί και σήμερα στα χιονοδρομικά.


Χ.Κ. Καλαβρύτων: Σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες στο πάνω επίπεδο του χιονοδρομικού, συμπεριλαμβανομένων των αναβατήρων Στύγα και Αρτεμις.

Χ.Κ. Παρνασσού: Ανοικτά τα άνω Κελάρια εκτός κόκκινης του Ηρακλή και Οδυσσέα.

Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν: Λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες εκτός Κρέμασης. 15 Ευρώ η ημερήσια κάρτα.

3-5 Πηγάδια: Λειτουργεί το πάνω μέρος της Κεντρικής μέχρι την αρχή του Σ4 και από εκεί η κατάβαση συνεχίζεται από την πίστα του Παραδείσου μέχρι τη βάση του διθέσιου αναβατήρα.

Χ.Κ. Βασιλίτσας: Μπαζώθηκε η βάση με χιόνι, όπου υπήρχαν προβλήματα. Το χιόνι μεταφέρθηκε με φορτηγά του Δήμου, τουλάχιστον 30 φορές. 13 ευρώ η κάρτα.

Χ.Κ. Καρπενησίου: Λειτουργούν οι Θησέας και Ανεμος2 για χιονοδρομία, ενώ γίνονται προσπάθειες για να δοθεί σε λειτουργία ο Ηρακλής.

Βροχές προβλέπονται αύριο βράδυ στα χιονοδρομικά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα χιονόπτωσης στη Βασιλίτσα και το Καϊμακτσαλάν.

ΥΓ: Με τέτοιες ντροπιαστικές εμφανίσεις, δεν έχουμε καμία Ελπίδα.

ΥΓ2: Το δελτίο καιρού δεν θέλει να «φωτογραφίσει» κανέναν συγκεκριμένα αλλά τη συνολική νοοτροπία της ομάδας, που είχε ως (φυσική) απόρροια την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Ετσι κι αλλιώς, η ιστορία (καλή ή κακή) γράφεται από τους παρόντες και όχι τους απόντες.