ΑΝΔΡΕΣ: Τα Βραβεία της Χρονιάς!

Μετά τον «Παίκτη του Μήνα», που ως θεσμός έχει καθιερωθεί στον Απόλλωνα την τελευταία τριετία (μοναδικός σύλλογος στην Αθήνα), για δεύτερη σερί χρονιά όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ανδρική ομάδα ψήφισαν να αναδείξουν τους καλύτερους μιας καθ’ όλα επιτυχημένης σεζόν.

Πέρσι, στην ιστορική χρονιά του τίτλου στη Β’ Αθηνών, πρώτος είχε βγει με διαφορά ο Ιγνάτιος Αγκόλι, μπροστά από Νίκο Οικονομόπουλο (δεύτερος) και Στέλιο Μήτρου (τρίτος).

Τα βραβεία φέτος ήταν περισσότερα, καθώς αναδείχθηκαν ακόμα ο καλύτερος νέος παίκτης και το καλύτερο γκολ. Πάμε στα αποτελέσματα!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ – Στέλιος Μήτρου

Εδώ δεν υπήρχε ψηφοφορία, φυσικά! Ο Στέλιος σημείωσε 12 γκολ, με τον Κώστα Μπαλαχτσή να έχει 9 και τους Φραγκίσκο Στεργιώτη (7), Δημήτρη Παπουτσή (5) και Γιάννη Αλεξανδράκη (4) να ακολουθούν.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ – Κώστας Μπαλαχτσής

Δέκα ήταν τα υποψήφια καλύτερα γκολ και οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία ανέδειξαν ως κορυφαίο εκείνο του Κώστα Μπαλαχτσή στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Βύρωνος. Ήταν το 35ο λεπτό, όταν με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2, θέτοντας ισχυρές βάσεις για τη μετέπειτα άνετη νίκη της ομάδας μας. Θυμηθείτε το στο 1:59 του βίντεο εδώ.

1.   Κώστας Μπαλαχτσής vsΔόξας Βύρωνος 69 βαθμοί
2.   Στέλιος Μήτρου vs Δάφνης Π. Φαλήρου 49 βαθμοί
3.   Φώντας Σταμάτης vs Μικρασιατικού 48 βαθμοί
4.   Δημήτρης Παπουτσής vs Άρη Πετρούπολης 46 βαθμοί
5.   Γιάννης Αλεξανδράκης vs ΓΣ Αργυρούπολης 25 βαθμοί
6.   Φώντας Σταμάτης vs Παλαιού Φαλήρου 22 βαθμοί
7.   Μάνος Κανδεράκης vs Θρίαμβου Χαϊδαρίου 18 βαθμοί
8.   Στέλιος Μήτρου vs Τραχώνων 17 βαθμοί
9.   Φραγκίσκος Στεργιώτης vs Άρη Πετρούπολης 16 βαθμοί
10. Φραγκίσκος Στεργιώτης vs Δόξας Βύρωνος 4 βαθμοί

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ – Γιάννης Αλεξανδράκης 

Με ποσοστό… 89% σάρωσε στη σχετική ψηφοφορία ο Γιάννης Αλεξανδράκης! Στα 16 του έκανε μία φανταστική χρονιά, ειδικότερα στο δεύτερο μισό της, καταγράφοντας 4 γκολ, 6 ασίστ, 4 κερδισμένα πέναλτι και 3 βραβεία «Παίκτη του Μήνα»!

1. Γιάννης Αλεξανδράκης 31 ψήφοι
2. Ερρίκος Κουτσογκίλας 2 ψήφοι
3. Τάσος Παγώνης & Ζαχαρίας Παστρικός 1 ψήφος

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ – Ιγνάτιος Αγκόλι, Δημήτρης Παπουτσής, Κώστας Μπαλαχτσής

Ο Ιγνάτιος Αγκόλι έκανε το back to back στα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη! Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο «Ίγνα» υπήρξε υπόδειγμα αρχηγού, ο στυλοβάτης μιας καλοκουρδισμένης μηχανής. Ο ίδιος, πάντως, είπε ότι ο αληθινός MVP ήταν ο Παπουτσής!

Ο «Πάπου», που έβγαλε αρχηγικό χαρακτήρα με την απόδοσή του σε διαφορετικές θέσεις και σημείωσε καθοριστικά γκολ, δικαιωματικά συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό βαθμών.

Την τριάδα συμπλήρωσε ο Μπαλαχτσής, η βραδιά έτσι τον βρήκε να φεύγει με δύο βραβεία! Ο «Μπάλακ» κατέθεσε ψυχή και ουσία (9 γκολ!), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία πολύ απαιτητική σεζόν για τον Απόλλωνα.

1. Ιγνάτιος Αγκόλι 125 βαθμοί
2. Δημήτρης Παπουτσής 79 βαθμοί
3. Κώστας Μπαλαχτσής 42 βαθμοί

4. Γιάννης Αλεξανδράκης 22 βαθμοί
5. Φώντας Σταμάτης 18 βαθμοί
6. Θάνος Κούκος 11 βαθμοί
7. Αλέξης Βλογιαννίτης 9 βαθμοί
8. Τάσος Παγώνης 4 βαθμοί
9. Μάριος Καλλιαμπάκος, Μάνος Κανδεράκης, Νίκος Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Στεργιώτης, Γρηγόρης Σύρακας 1 βαθμός

Συγχαρητήρια σε όλους!
Πάμε Απολλωνάρα!

Μοιραστείτε: