Παίκτες του Μήνα: Βλογιαννίτης & Οικονομόπουλος!

Ένα σημαντικό διπλό στον Βύρωνα (5-0 τη Δόξα), μία άτυχη ισοπαλία με τη Δάφνη Π. Φαλήρου (1-1) και δύο «φυσιολογικές» ήττες από Αγία Παρασκευή (0-1) και Πετράλωνα (0-2), ήταν ο καθαρά αγωνιστικός απολογισμός του Μαρτίου για τον Απόλλωνα.

Το 2019, από το ξεκίνημά του, δεν μοιάζει να είναι η πιο… τυχερή χρονιά για την ομάδα μας, η οποία πάντως παρά τις πάρα πολλές δυσκολίες και αναποδιές που έχει συναντήσει, βρίσκεται σχετικά κοντά στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου της παραμονής.

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεχωρίσει ο αναγεννημένος Αλέξης Βλογιαννίτης, που πατάει πολύ γερά πλέον μετά τον περσινό σοβαρό του τραυματισμό και μετρά ένα σερί «γεμάτων» παιχνιδιών, ενώ με τις εμφανίσεις του κυρίως στα παιχνίδια με Δόξα (δύο γκολ/μία ασίστ) και Δάφνη (μέχρι που τραυματίστηκε, ξανά) ο Νίκος Οικονομόπουλος έδειξε πόσο έχει λείψει από τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Τα δύο αυτά παιδιά, που δίνουν τα πάντα για την ομάδα και προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται, ανακηρύχθηκαν Παίκτες του Μήνα για τον Μάρτιο του 2019. Για τον Αλέξη, μάλιστα, είναι το πρώτο του βραβείο, ενώ ο περσινός πρώτος σκόρερ (19 γκολ) Νίκος το… σήκωσε άλλες δύο φορές (Οκτώβριος και Νοέμβριος 2017) και, επιπλέον, ψηφίστηκε 2ος καλύτερος παίκτης της σεζόν 2017-18.

Αλέξης Βλογιαννίτης (25 συμμετοχές/2 ασίστ, 1.102’)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω αυτό το βραβείο. Η σκληρή προσπάθεια μετά τον τραυματισμό, απέδωσε και… επισήμως.

Το αφιερώνω στον Μάνο (Κανδεράκη), θέλοντας να του δώσω λίγη δύναμη ακόμα στον αγώνα που κάνει. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, δεν ήμουν ποτέ καλός στις δηλώσεις!».

Νίκος Οικονομόπουλος (11 συμμετοχές/3 γκολ/2 ασίστ, 640’)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ όμορφη κίνηση ψυχολογίας να με αναδείξει Παίκτη του Μήνα, έχοντας παίξει ουσιαστικά μόνο δύο παιχνίδια τον Μάρτιο, λόγω τραυματισμού!

Δυστυχώς, η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε ένας αθλητής, καθώς έχω χάσει τα 2/3 του πρωταθλήματος σε σχέση με πέρσι και έτσι δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω, όπως θα ήθελα, την ομάδα μου.

Ευτυχώς, όμως, κάποιοι συμπαίκτες μου αποτελούν παράδειγμα για εμένα, καθώς έχουν υποστεί πολύ χειρότερους τραυματισμούς (Κανδεράκης σπάσιμο, Βλογιαννίτης ρήξη χιαστού) και παρ’ όλα αυτά είναι χαμογελαστοί και έχουν τη δίψα να διακριθούν ξανά! Ο Μάνος με την ανάρρωσή του και ο Άλεξ με την εκπληκτική του απόδοση μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό!».

Συγχαρητήρια Αλέξη & Νίκο, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να είστε πάντα γεροί και με την ίδια διάθεση για προσφορά στον Απόλλωνα!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 2018-19

Σεπτέμβριος: Γιάννης Αλεξανδράκης

Οκτώβριος: Ιγνάτιος Αγκόλι

Νοέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής – Κώστας Μπαλαχτσής

Δεκέμβριος: Φραγκίσκος Στεργιώτης

Ιανουάριος: Γιάννης Αλεξανδράκης

Μάρτιος: Αλέξης Βλογιαννίτης – Νίκος Οικονομόπουλος

Μοιραστείτε: