Παίκτης του Μήνα: Φραγκίσκος Στεργιώτης!

Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά με την ανδρική ομάδα, κατέγραψε 954′ συμμετοχής, με 4 γκολ. Με τη συμπλήρωση ενός γύρου φέτος, σε ανώτερη κατηγορία μάλιστα, μετρά ήδη 965′ και 6 γκολ!

Όπως και για κάθε άλλο δικό μας παιδί, έτσι και για τον Φραγκίσκο (πρωταθλητής με τους Νέους πέρσι, σκοράροντας στον τελικό με την Κηφισιά) νιώθουμε όλοι μας στον Απόλλωνα πολύ μεγάλη χαρά που τον βλέπουμε να μεγαλώνει μαζί μας, τόσο ποδοσφαιρικά όσο (βασικότερα) ως χαρακτήρας και προσωπικότητα.

Ένα ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, με σπάνια σωματικά χαρίσματα, απολαμβάνει και αυτός τη φετινή σεζόν του Απόλλωνα, παρότι διανύει την ευαίσθητη περίοδο της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το τελευταίο δεν τον εμποδίζει να είναι συνεπέστατος στις προπονήσεις, αφού με σωστό προγραμματισμό και πολύ καλή κατεύθυνση από το οικογενειακό του περιβάλλον, καταφέρνει και συνδυάζει επιτυχώς ποδόσφαιρο και διάβασμα.

Ο γεννηθείς το 2001 «Φράγκι», συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της Α’ Αθηνών και ακόμα πιο ξεχωριστό τον καθιστά το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε 6 διαφορετικά παιχνίδια.

Όλα του τα γκολ είχαν σημασία για την ομάδα μας, ενώ ειδικά τον Δεκέμβριο, τον μήνα για τον οποίο βραβεύεται σήμερα, άνοιξε το σκορ στο 2-0 επί του Άρη Πετρούπολης, ισοφάρισε σε 2-2 τον ΓΣ Αργυρούπολης και «κλείδωσε» το ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σπουδαίος χαρακτήρας και αυτός, όπως (έχουμε να το καμαρώνουμε) όλα μας τα παιδιά, δείχνει την ποιότητά του και με τη δήλωση που παραχώρησε στο apollonhalandriou.gr.

«Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό δίδυμο, τη διοίκηση και κάθε παιδί ξεχωριστά. Σε ένα οικογενειακό κλίμα, νιώθω τη διαρκή στήριξή τους, σε προπονήσεις και αγώνες, η οποία με ωθεί να βελτιώνομαι και να μεγιστοποιώ την απόδοσή μου, γεγονός που αποτυπώθηκε με το βραβείο αυτό.
 
Το ευχάριστο περιβάλλον στα αποδυτήρια, οι αδελφικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας, όπως και η αγάπη που εισπράττω από κάθε μέλος της ομάδας, αποτελούν το θεμέλιο λίθο για κάθε προσωπικό επίτευγμα.
 
Έτσι, με γνώμονα τη χαρούμενη διάθεση και το μυαλό στο κεφάλι, προσπερνάμε τις ατομικές επιβραβεύσεις και συγκεντρωνόμαστε στο υπόλοιπο της απαιτητικής αυτής χρονιάς, ώστε να υλοποιήσουμε κάθε ομαδικό στόχο που έχουμε θέσει. Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο!».


Συγχαρητήρια «Φράγκι»! Ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και το μέλλον σου να περιλαμβάνει πολλά βραβεία, ποδοσφαιρικά και, κυρίως, επαγγελματικά!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 2018-19

Σεπτέμβριος: Γιάννης Αλεξανδράκης

Οκτώβριος: Ιγνάτιος Αγκόλι

Νοέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής – Κώστας Μπαλαχτσής

Δεκέμβριος: Φραγκίσκος Στεργιώτης

Μοιραστείτε: