ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Το όνειρο της Κ16 έσβησε στους «4»

Από το φαβορί Ατρόμητο Αθηνών -μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα- αποκλείστηκε η Κ16 του Απόλλωνα, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Εξ αρχής γνωρίζαμε τη δυσκολία του αγώνα, που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Αργυρούπολης, το οποίο δε βοήθησε στο να αμυνθούμε όταν χρειάστηκε.

Ο Ατρόμητος, ενισχυμένος στην τελική φάση με παίκτες που αγωνίζονταν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι το 25’ τα παιδιά μας έκαναν τρομερή προσπάθεια και όλα έδειχναν ότι θα γινόταν μάχη μέχρι τέλους. Με πολλά τρεξίματα, είχαμε κλείσει τους χώρους, κάναμε πολλά κλεψίματα και βγήκαμε κάποιες φορές στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις.

Κάπου εκεί όμως, με δύο κλεψίματα και αντεπιθέσεις σε ανοργάνωτη άμυνα, δεχθήκαμε δύο γκολ σε 3 λεπτά και πλέον ήταν δύσκολο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έβαλε ακόμα ένα και η χρονιά μας ολοκληρώθηκε τιμητικά στους «4» της Αθήνας, με πολύ χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

«Ηταν μια από τις καλύτερες χρονιές, αν αναλογιστούμε ότι δύο τμήματα Κ16 προκρίθηκαν στην τελική φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ», σχολίασε ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα: «Τώρα Gothia Cup και προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά, όπου θα έχουμε τρεις ομάδες στη νέα κατηγορία Κ17».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουσούντας, Καζάνης, Κατρακάσης, Ρίζος, Μπουργάνης, Ζυγομήτρος, Δανέζης, Μάζης, Βασιλακόπουλος, Βενιέρης, Κοκκίνης (Μολογιάννης, Νικηφορίδης, Αβράσογλου, Γιαννούλης, Σπυριούνης, Ζώγας, Καραμήτρος, Σιώκης, Τριαντάφυλλος, Διακοσταμάτης).

Μοιραστείτε: