ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Οι λεπτομέρειες για Κ18, Κ16

Ο Αντώνης Ταβερνάρης, εκ των υπευθύνων της ακαδημίας του Απόλλωνα, είναι ο προπονητής στα δύο πρώτα τμήματα Νέων της ομάδας και μιλώντας στο apollonhalandriou.gr διευκρίνισε το σκεπτικό του.

«Ξεκινήσαμε στις 21 Αυγούστου, με διπλές προπονήσεις, προκειμένου να προλάβουμε να αξιολογήσουμε τους νέους παίκτες (10), να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να γίνει ο διαχωρισμός των γκρουπ.

Το υψηλό επίπεδο των καινούργιων, ο προβιβασμός των παιδιών της Κ16 (μιας πολύ καλής ομάδας) στους Νέους και οι 14 παίκτες που προπονούνται με τους Άνδρες, προκάλεσαν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Αποφασίσαμε, τελικά, να χωρίσουμε ομοιόμορφα τα ρόστερ, φτιάχνοντας δύο ισάξιες ομάδες, με στόχο την πρόκριση και των δύο στους ισχυρούς ομίλους, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αγωνιστούν σε δυνατούς αγώνες της ΕΠΣΑ, από τον Ιανουάριο και μετά.

Αν, τώρα, φτάσουμε στα playoff, γιατί ρισκάρουμε λίγο με αυτή την επιλογή, θα δούμε τι θα γίνει!».

Ο Αντώνης Ταβερνάρης θα είναι ο προπονητής στο ένα γκρουπ, ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος στο δεύτερο, ενώ θα λειτουργήσει και τρίτο τμήμα Εφήβων, με τεχνικό τον Ξενοκράτη Πανουργιά, που με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε ξανά στην Ακαδημία μας! Σε αυτό το τρίτο τμήμα θα εντάσσονται και τα παιδιά που μένουν για διάφορους λόγους εκτός αποστολής από τα δύο αγωνιστικά, ώστε να μη μένουν ανενεργά.

Κ16: Νέα ομάδα, ίδιοι στόχοι

Το τμήμα Κ16 απαρτίζεται από ρόστερ 18 παιδιών γεννημένων το 2004, συν κάποιους του 2005. Προπονητής και εδώ ο Αντώνης Ταβερνάρης, ο οποίος λέει:

«Είναι ένα δεμένο τμήμα, που προσπάθησε πέρσι αρκετά ώστε να ανεβάσει το μέσο όρο απόδοσης και μέχρι ένα σημείο το έχει καταφέρει. Μπαίνει στα βαθιά στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, χωρίς να έχει τις ανάλογες εμπειρίες μέχρι τώρα, αλλά με τη διάθεση και την προσπάθεια που δείχνουν όλα τα παιδιά, πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε τόσο ώστε να πιάσουμε το στόχο της πρόκρισης στους ισχυρούς ομίλους μετά τον Ιανουάριο».

Μοιραστείτε: