ΑΝΔΡΕΣ: Προσωρινό αντίο στον loco Παναγιώτου

Ούτε 15 δεν ήταν ο Αλέξανδρος, όταν τον Ιανουάριο του 2009 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Μεσολάβησαν δέκα χρόνια από τότε που πρώτος τον εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος -σε εποχή που η ακαδημία του συλλόγου δεν είχε «ανθίσει»- μέχρι σήμερα που αποχωρίζεται την μπλε και άσπρη φανέλα.

Ο loco, προσωποποίηση του πάθους, της ψυχής και της θετικής ενέργειας, ήταν ο βασικός δεξιός μπακ του Απόλλωνα στην ιστορική πρώτη άνοδο στην Α’ Κατηγορία (σεζόν 2012-13), στην πορεία όμως καθιερώθηκε ως κεντρικός αμυντικός, από τους πιο δυναμικούς των αθηναϊκών γηπέδων.

Βασικότατο στέλεχος (29 συμμετοχές/2 γκολ) της ομάδας που το 2017-18 κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία, παίρνοντας πανηγυρικά την άνοδο για την Α’, ο Αλέξανδρος έπειτα από μία ιδιαίτερη σεζόν (2018-19) κατά την οποία εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, πήρε την απόφαση να κάνει ένα… break.

Έτσι το βλέπουμε κι εμείς, λοιπόν, ως διάλειμμα. Ο Αλέξανδρος, παρών σε όλες τις καλές στιγμές αλλά και στα πιο δύσκολα χρόνια, παραμένει ενεργό κομμάτι του Απόλλωνα (προπονητής και στην ακαδημία, άλλωστε) και η πόρτα της επιστροφής θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εκείνον.

Καλή επιτυχία στο νέο σου προορισμό, loco!

Μοιραστείτε: