Βράβευση Γιώργου Αλεξόπουλου – Γιώργου Κωνσταντινίδη

Το δίδυμο Αλεξόπουλου (προπονητής) – Κωνσταντινίδη (γυμναστής) έχει περάσει στην ιστορία του Απόλλωνα Χαλανδρίου και η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα τη βράβευσή τους στο περιθώριο του αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Α’ Αθηνών, τελευταίου για φέτος στην έδρα μας.

Οι δύο τους ανέλαβαν τον Ιανουάριο του 2009 και έκατσαν στο τιμόνι του Απόλλωνα μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Επί των ημερών τους, και υπό την προεδρία του αείμνηστου Αντώνη Μαραγκουδάκη, η ομάδα μας με σχεδόν αποκλειστικά δικά της παιδιά σημείωσε δύο διαδοχικές ανόδους (2011/12 & 2012/13), παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία της Αθήνας.

Η μεγαλύτερη και πιο καθοριστική συνεισφορά τους, ωστόσο, υπήρξε η επαγγελματική νοοτροπία που με αδιάκοπη προσπάθεια μετέδωσαν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα και σε όλους τους τομείς. Μία νοοτροπία που έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός, κατά τα άλλα, ερασιτεχνικού συλλόγου.

Γι’ αυτούς τους λόγους, Γιώργος Αλεξόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινίδης μνημονεύονται ως σήμερα και πρόκειται να τιμηθούν στον αγώνα του Σαββάτου (4/5, 17:00) με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που είναι και ο τελευταίος εντός έδρας για την επιτυχημένη σεζόν 2018/19.

Μοιραστείτε: