ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Διάνα Ηλιούπολης 0-1 (vid)

Δεν έχει υπάρξει παιχνίδι που να μην έχει παλέψει ο Απόλλωνας εδώ και μήνες, το ίδιο έκανε απέναντι στη διεκδικήτρια του τίτλου Διάνα Ηλιούπολης, γνωρίζοντας την ήττα με το οριακό 0-1.

Πέντε ήττες έχει υποστεί στον 2ο γύρο ο Απόλλωνας, όλες με το ίδιο σκορ. Οι τέσσερις, από τις ομάδες που απαρτίζουν την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας (Νέα Ιωνία, Διάνα, Σούρμενα, Αγιαξ).

Μετά το πρώτο 25λεπτο πήραν τα ηνία οι φιλοξενούμενοι και μέχρι την ανάπαυλα έχασαν τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Κάτι που εν τέλει κατάφεραν στο 51′, σε μία φάση που μίλησε η κλάση του μακράν πρώτου σκόρερ του ομίλου (Φάρος).

Νωρίτερα στο ματς ο Απόλλωνας είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζήση Χαραλάμπους και ορισμένες ακόμα καλές προϋποθέσεις, στις οποίες όμως έλειψε η τελευταία καλή επαφή για να γίνουμε πιο απειλητικοί.

Σταδιακά μετά το 0-1 κερδίσαμε μέτρα, με τη Διάνα να είναι λιγότερο επικίνδυνη και να επιδιώκει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Ενδεχόμενη ισοπαλία, άλλωστε, θα ήταν ουσιαστικά καταδικαστική για την ομάδα της Ηλιούπολης.

Το απευθείας φάουλ του Ζώη στο 89′ πέρασε άουτ, ενώ είχαμε ακόμα μία επικίνδυνη στατική φάση στις καθυστερήσεις, όπου ανέβηκε και ο Καλλιαμπάκος, δεν καταφέραμε όμως να εκδηλώσουμε τελική.

Μείναμε με την ικανοποίηση για την προσπάθεια, κερδίσαμε τα εύσημα των αντιπάλων και δεν έχουμε τώρα παρά να γεμίσουμε δυνάμεις τις επόμενες ημέρες, εν όψει των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών.

Μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καλούμαστε να αγωνιστούμε στη Χωράφα με τον Αγιο Ιερόθεο.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (80′ Θεοδωρακόπουλος), Νούσης (70′ Βλάχος), Ψάλλας, Μπουργάνης (46′ Ζώης), Αγκόλλη, Παπουτσής, Αγγελόπουλος, Κανδεράκης, Χαραλάμπους, Λυμπερόπουλος (61′ Πρόξενος).

Μοιραστείτε: