ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Αθηναϊκός 0-1 (vid)

«Κακή» ήττα για τον Απόλλωνα από μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Με γκολ στο 86′ κρίθηκε το ματς που στη μεγαλύτερη διάρκεια ήλεγχε η ομάδα μας.

Η εικόνα του αγώνα μέχρι το 65′-70′ ήταν μονοδιάστατη: ο Απόλλωνας προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ και ο Αθηναϊκός αμυνόταν.

Η ομάδα μας «φλυάρησε» στις περιπτώσεις που έφτασε πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα, έχοντας ως καλύτερες στιγμές το ωραίο σουτ του Κανδεράκη που πέρασε άουτ στο 42′ και το γύρισμα του Αγγελόπουλου στο 56′, με τον Κούρο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες (Παπουτσής, Ζώης, Καναλουπίτης, Πρόξενος, Ρεζκ, Παπαδάκης, Βασιλακόπουλος) έπαιξαν ρόλο στη ροή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους με τις αλλαγές.

Μετά το 70′ το παιχνίδι έγινε «ροντέο» και πλέον δεν υπήρχε έλεγχος του Απόλλωνα, αφού και ο Αθηναϊκός άρχισε να γίνεται επικίνδυνος. Προειδοποίησαν μάλιστα οι αντίπαλοι με εξ’ επαφής δοκάρι στο 78′.

Σε πανομοιότυπη φάση στο 86′, με παράλληλη πάσα δηλαδή από τα πλάγια, ήρθε το γκολ που έκρινε το ματς, καθώς στη συνέχεια το σουτ του Μπεθάνη πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Πικρή ήττα για τον Απόλλωνα, σε «εξάποντο» παιχνίδι όπου σίγουρα δεν ήταν η χειρότερη ομάδα και παρότι όχι στην καλύτερή του μέρα, δεν άξιζε να χάσει.

Εχουμε κολλήσει στους 24 βαθμούς μετά τις τρεις ήττες με 1-0 και καλούμαστε με ψυχραιμία να διαχειριστούμε τη συνέχεια, ευελπιστώντας και στην επιστροφή ορισμένων παικτών.

Ακολουθεί το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνος, την επόμενη Κυριακή (10/3, 15:00).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης, Νούσης, Ψάλλας, Παναγιώτου (82′ Βλάχος), Αγκόλλη, Μακρής (53′ Παπαγεωργίου), Αγγελόπουλος, Κανδεράκης, Χαραλάμπους, Κούρος (82′ Λυμπερόπουλος).

Μοιραστείτε: