ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Φοίνικας Περιστερίου 0-0 (vid)

Στο «στείρο» 0-0 έμεινε στο πρώτο του παιχνίδι για τη διαδικασία των μπαράζ ο Απόλλωνας, με αντίπαλο τον Φοίνικα Περιστερίου.

Η ομάδα μας δεν εμφάνισε το καλό της πρόσωπο στο γήπεδο του Χαλανδρίου, ένα ουσιαστικά ουδέτερο γήπεδο.

Ο Φοίνικας περίμενε πίσω από την μπάλα και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα. Με αυτό το στιλ έγινε περισσότερο αισθητή η παρουσία του επιθετικά, σε σύγκριση με τον Απόλλωνα που είχε μια φλύαρη και ανούσια κατοχή.

Δεν καταγράφηκαν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τη σημαντικότερη δική μας να έρχεται στο 75ο λεπτό με τον Στεργιώτη, το σουτ του οποίου βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Καλλιαμπάκος επενέβη σε δυο-τρεις απειλητικές στιγμές του Φοίνικα, που γενικά φάνηκε «διαβασμένος» και βγαίνοντας να παίξει ποδόσφαιρο βοήθησε στο να υπάρχει αρκετός καθαρός χρόνος παιχνιδιού.

Σίγουρα στα θετικά για την ομάδα μας είναι το γεγονός ότι στη μέτρια μέρα της δεν ηττήθηκε, απέναντι μάλιστα σε έναν αρκετά ποιοτικό αντίπαλο.

Ισόπαλο έληξε και το άλλο παιχνίδι (Αγιος Δημήτριος – Δόξα Βύρωνος 2-2), κατά συνέπεια όλες οι ομάδες ξεκινάνε τη 2η αγωνιστική από την ίδια αφετηρία.

Τη Μ. Τετάρτη (12/4, 17:00) παίζουμε πάλι στο γήπεδο Χαλανδρίου με τον Αγιο Δημήτριο.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης (80′ Παπαγεωργίου), Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Νίνος (58′ Ζώης), Κανδεράκης (58′ Παναγιώτου), Στεργιώτης, Τζάκσον (80′ Μπεθάνης), Παπουτσής (68′ Κούρος).

Μοιραστείτε: