ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Απόλλων Χαλανδρίου – Ρουφ 5-1 (Κ17)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το πρώτο τμήμα της Κ17 του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που συμμετέχει στη β’ φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Τα παιδιά του Φώντα Κούρτη επιβλήθηκαν με 5-1 του Ρουφ και πήραν με το «καλημέρα» προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλο που απαρτίζεται ακόμα από τον Αίμο Πετρούπολης και τους Τράχωνες (2).

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά, είχε δοκάρι στο 1ο λεπτό και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες πριν ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Δράζιου. Λίγο αργότερα με κεφαλιά του Ζυγομήτρου έγινε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν ακόμα καλύτερη στο β’ μέρος, με αποτέλεσμα να βρούμε άλλα τρία γκολ με τους Κοκκίνη (2) και Γκιονάι.

Το Σάββατο (20/4, 10:30) ο Απόλλωνας υποδέχεται τους Τράχωνες, που την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν με 3-1 από τον Αίμο Πετρούπολης, και με νέα νίκη θα φτάσει πολύ κοντά στην πρόκρισή του στις 8 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.

Απόλλων: Μακρής, Νικηφορίδης, Λακιώτης, Μπουργάνης, Ζυγομήτρος, Καραμήτρος, Ζώγας, Δράζιος, Βενιέρης, Γκιονάι, Κοκκίνης (Καρδιασμένος, Μολογιάννης, Καζάνης, Μουσούντας, Ζερβέας)

Μοιραστείτε: