ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Σούρμενα 0-1 (vid)

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε από τα Σούρμενα αλλά το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γιούσεφ Ρεζκ.

Ο Γιούσεφ είναι ένα παιδί 20 χρονών που έχει έρθει από την Αίγυπτο στη χώρα μας για σπουδές, έχοντας αφήσει πίσω τους γονείς του.

Από το Νοέμβριο προπονείται στον Απόλλωνα, όπου τον έφερε ο καλός του φίλος και συμφοιτητής του, Μάριος Αγγελόπουλος. Είναι ένα παιδί με τα δικά του όνειρα, που περιλαμβάνουν και το ποδόσφαιρο.

Στην ομάδα μας βρήκε αποδυτήρια που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, συμπαίκτες που έγιναν φίλοι, προπονητές που τον έβαλαν γρήγορα στο πνεύμα του συλλόγου, ανθρώπους που εντόπισαν στα μάτια του έναν ενθουσιασμό και μια φλόγα απολύτως συμβατά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε εμείς αυτό το όμορφο παιχνίδι.

Ενα παιχνίδι που δυστυχώς κρύβει μερικές φορές εμπόδια, αναποδιές και τραυματισμούς, μέσα από τα οποία σφυρηλατούνται χαρακτήρες, πλάθονται προσωπικότητες και αναδεικνύονται αξίες.

Ο Γιούσεφ μπήκε στο 63ο λεπτό του αγώνα με τα Σούρμενα (στο 0-0) και είχε όπως πάντα ενέργεια, εμπνεύσεις και μεγάλη θέληση να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει, ακόμα και σε μια θέση που δεν είναι η αγαπημένη του, αυτή του σέντερ φορ.

Οχτώ λεπτά μετά, ήρθε εκείνη η «κακιά στιγμή»: εξάρθρωση δεξιού αστραγάλου και κάταγμα περόνης, έδειξε αργότερα η διάγνωση στο ΚΑΤ, όπου και διακομίστηκε μετά από μια μικρή αναμονή εντός αγωνιστικού χώρου.

Αξίζει εδώ να ευχαριστήσουμε τον γιατρό Κωνσταντίνο Καναβό για την ανθρώπινη προσέγγισή του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το περιστατικό, έκανε την ανάταξη στο τραυματισμένο πόδι του Γιούσεφ και πίεσε ώστε να γίνει το ίδιο βράδυ το απαιτούμενο χειρουργείο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον ορθοπεδικό Παναγιώτη Τσαϊλά, Επιμελητή Α’ ΕΣΥ της Δ’ Ορθοπεδικής του ΚΑΤ, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά, όπως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που υπό αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ομάδα στέκεται σύσσωμη δίπλα στον Γιούσεφ και θα σταθεί μέχρι να ξαναπατήσει γερός στα γήπεδα. Ο ίδιος, έχοντας εισπράξει πολλή αγάπη από παντού, δείχνει ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα και τη δύναμη για να κοιτάξει μπροστά και να ξεκινήσει το συντομότερο τη διαδικασία της αποκατάστασης.

Σχετικά με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλά δουλεμένη και ποιοτική ομάδα, που απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε αφού όλος ο Απόλλωνας είχε «αδειάσει» από τον τραυματισμό του Γιούσεφ, παρ’ όλα αυτά πάλεψε μέχρι το τέλος και χειροκροτήθηκε για την προσπάθειά του.

Την Κυριακή (25/2, 15:00) παίζουμε στη Νέα Ιωνία με την ομώνυμη ομάδα, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πάμε Γιούσεφ! Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (63′ Ρεζκ/73′ Παναγιώτου), Πρόξενος, Καναλουπίτης, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Παπουτσής (113′ Τσιρλιάγκος), Ζώης (63′ Νούσης), Κανδεράκης, Χαραλάμπους, Κούρος.

Μοιραστείτε: