ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Π. Φάληρο 0-2 (vid)

Δεύτερη αγωνιστική και δεύτερη ήττα για τον Απόλλωνα, με το ίδιο σκορ (0-2).

Ηθελε αλλά δεν μπορούσε η ομάδα μας. Προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό. Το αρνητικό σερί στους αγώνες με το Παλαιό Φάληρο επεκτάθηκε – 2 ισοπαλίες & 7 ήττες.

Ενώ μπήκαμε στο ματς ελέγχοντας το ρυθμό, στην πρώτη φάση των αντιπάλων βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Εκτέλεση κόρνερ -το πρώτο τους- κεφαλιά ξεμαρκάριστου παίκτη, γκολ στο 6ο μόλις λεπτό (0-1).

Η κακή μέρα συνεχίστηκε με την αναγκαστική αλλαγή του Μάριου Αγγελόπουλου στο 15′, με το ημίχρονο να κυλά με κατοχή μπάλας αλλά σε χαμηλό τέμπο και χωρίς δημιουργικές ιδέες.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, πάλι με κεφαλιά σε κόρνερ, με τον Απόλλωνα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά μετά να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς.

Σε αντεπίθεση με υπεραριθμία, ο Ζήσης Χαραλάμπους έπαιξε το ένα-δύο με τον Παπαδάκη, έκανε το πλασέ σε σωστό χρόνο αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι ενώ ο τερματοφύλακας δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Κάπου εκεί σαν να χάθηκε η πίστη, επήλθε και η κούραση που προκάλεσε λάθη – ένα από αυτά οδήγησε σε καθαρό τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Καλλιαμπάκος.

Κάνοντας τα βασικά, κρατώντας τον Απόλλωνα μακριά από την περιοχή της και αμυνόμενη σωστά στα 7 κερδισμένα μας κόρνερ (ό,τι δεν κάναμε εμείς, δηλαδή), η έμπειρη ομάδα του Παλαιού Φαλήρου πήρε τελικά μία σχετικά εύκολη νίκη.

Για την τρίτη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τη συμπολίτισσα ΑΕ Χαλανδρίου.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης (58′ Παπαδάκης), Πρόξενος, Αγγελόπουλος (15′ λ.τρ. Ψάλλας), Καναλουπίτης, Αγκόλλη, Νίνος, Ζώης (58′ Κανδεράκης), Κούρος (58′ Παπαγεωργίου), Χαραλάμπους, Παπουτσής (80′ Νούσης).

Μοιραστείτε: