ΑΝΔΡΕΣ: Ατρόμητος – Απόλλων Χαλανδρίου 0-0 (vid)

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες –στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως– αλλά γκολ δεν βρήκε, αφήνοντας δύο βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο.

Δεν προβλεπόταν ούτε και ήταν εύκολο παιχνίδι. Απέναντί μας ήταν μια καλά δουλεμένη ομάδα, νεανική και πολύ αθλητική, που έχει το δικό της κίνητρο στο πρωτάθλημα.

Ηταν ένα ματς που απαιτούσε πολλή υπομονή, πολύ τρέξιμο και ευστοχία. Τα δύο πρώτα τα είχαμε, το τρίτο όχι και γι’ αυτό μείναμε στο 0-0.

Ο Απόλλωνας σπατάλησε 4-5 πραγματικά πολύ καλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει περισσότερες, παρότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις.

Τζάκσον, Στεργιώτης και Χαραλάμπους βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ σε διαφορετικές περιπτώσεις αλλά τα τελειώματά τους δεν βρήκαν δίχτυα.

Είχαν και οι γηπεδούχοι τις στιγμές τους, κυρίως όταν η ομάδα μας είχε ανεβάσει πολύ την πίεση, ουσιαστικά όμως καμία καθαρή φάση.

Η ευκαιρία να «σκαρφαλώσουμε» στην κορυφή χάθηκε αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Σάββατο (21/1, 15:00) επιστρέφουμε στην έδρα μας φιλοξενώντας τον επικίνδυνο Κολωνό.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (70′ Πρόξενος), Ψάλλας (70′ Κανδεράκης), Παναγιώτου (83′ Καναλουπίτης), Αγκόλλη, Νίνος, Αγγελόπουλος, Στεργιώτης (64′ Παγώνης), Τζάκσον, Παπουτσής (46′ Χαραλάμπους).

Μοιραστείτε: