Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα PS5!

Μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα Playstation 5 διοργανώνει ο Απόλλων Χαλανδρίου. Στις 31 Δεκεμβρίου η κλήρωση. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Το απόλυτο Πρωτοχρονιάτικο δώρο περιμένει να γίνει δικό σας: μία κονσόλα Playstation 5 για απίθανες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης!

Πώς κερδίζω;

  • Προμηθεύομαι λαχνό/λαχνούς αξίας 5€ ο ένας, από τη γραμματεία ή την καντίνα του γηπέδου
  • Κερδίζει ο λαχνός που θα συμπίπτει με τα 3 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου της κλήρωσης της 31ης Δεκεμβρίου 2023

Αν δεν βρεθεί νικητήριος λαχνός;

Στην περίπτωση που δεν έχει κάτοχο ο λαχνός που θα συμπίπτει με τα 3 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου:

Νικητής θα αναδειχθεί ο λαχνός που θα συμπίπτει με τα 3 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού της 1ης Κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου (Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024).

Σε περίπτωση που πάλι δεν βρεθεί νικητής, κερδίζει ο λαχνός που θα συμπίπτει με τα 3 τελευταία ψηφία του δεύτερου αριθμού της 1ης Κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου (Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024).

Αν πάλι δεν βρεθεί νικητής, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τη 2η Κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024) κ.ο.κ. μέχρι να βρεθεί νικητής.

Το όνομα του τυχερού νικητή θα ανακοινωθεί στο σάιτ και τα social media της ομάδας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μοιραστείτε: