ΑΝΔΡΕΣ: Δόξα Βύρωνος – Απόλλων 0-0 (vid)

Τρίτο ματς στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, τρίτη ισοπαλία για τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στην έδρα της Δόξας Βύρωνος.

Ο πρώτος γύρος των μπαράζ ολοκληρώθηκε και… όλα ξεκινούν από την αρχή, αφού και τα έξι πρώτα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα!

Στο γήπεδο της Εργάνης, μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο Απόλλωνας στάθηκε αρκετά καλά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάρει τη νίκη.

Το ματς συνολικά είχε λίγο καθαρό χρόνο παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως μέσω των πολλών κερδισμένων στατικών φάσεων (10 κόρνερ και αρκετά φάουλ & αράουτ).

Ανασταλτικά, ωστόσο, οι παίκτες μας πήραν πολύ υψηλό βαθμό για τη συγκέντρωση και αποφασιστικότητά τους, με τη Δόξα ουσιαστικά να έχει μία μεγάλη ευκαιρία στο ματς, την οποία «καθάρισε» ο Αλέξανδρος ‘Loco’ Παναγιώτου.

Ο Απόλλωνας είχε μία πολύ καλή στιγμή στο α’ μέρος με τον Τζάκσον και άλλες δύο στο β’, με Λυμπερόπουλο και Πρόξενο, η τελευταία στο 91′. Λίγες, συγκριτικά με ό,τι μας έχει συνηθίσει, αλλά… παίζει και ο αντίπαλος, που στην προκειμένη περίπτωση δεν έδωσε πολλά δικαιώματα.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική ατμόσφαιρα και η πολύ καλή φιλοξενία της ομάδας του Βύρωνα.

Δίκαιη η ισοπαλία, τελικά, και… φτου κι από την αρχή. Επόμενος αντίπαλος ο Φοίνικας Περιστερίου, στο γήπεδο της Χωράφας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Νίνος (55′ Μπεθάνης), Αγγελόπουλος, Τζάκσον (76′ Λυμπερόπουλος), Κανδεράκης (55′ Στεργιώτης), Παπουτσής (83′ Κούρος).

Μοιραστείτε: