ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ
4 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
8 Φεβρουαρίου 2014 - 15:00:00 ΑΙΓΑΛΕΩ (ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ) 20
Στατιστικά αγώνα
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ
Ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
4
Γκολ
0
17' Χρυσούλης
20' Πλάκας
51' Κοσμάς
76' Ρούσσος
Σκόρερς


Πάντα υπερήφανοι και πάντα δίπλα τους

Με το βαρύ 4-0 επέστρεψε από το γήπεδο Ορυζομύλων η ομάδα μας, έχοντας ως αντίπαλο μία από τις καλύτερες της κατηγορίας.


Βλέποντας κανείς το σκορ και μόνο, χωρίς να έχει ζωντανή εικόνα της αναμέτρησης, μπορεί να υποθέσει πολλά. Εμείς, που ήμασταν εκεί (όπως πάντα και παντού), δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα, που ως προς την έκτασή του μας αδικεί, αλλά κρατάμε τα πολλά θετικά που είχαμε.

Φάγαμε τέσσερα γκολ, γεγονός. Δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από μηδέν βαθμούς. Σαφώς. Οσο όμως κι αν κάθονται βαριά, τεσσάρα από τεσσάρα, διαφέρει.

Γιατί άλλο είναι να περιφέρεσαι σαν φάντασμα, σαν ομάδα Γ’ κατηγορίας και να τρως τέσσερα, όπως στους Αγίους Αναργύρους από την Ελπίδα και εντελώς διαφορετικό το να παρουσιάζεις μια εικόνα ομάδας που θέλει και παίζει ποδόσφαιρο και έχει (ή προσπαθεί να αποκτήσει, έστω) αγωνιστική ταυτότητα, όπως με την Αγία Ελεούσα.

Για να έρθουν τα τέσσερα γκολ (16′, 19′, 50′, 75′), είναι προφανές ότι έγιναν και λάθη. Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι μιλάμε για μία πολύ νεανική ομάδα, με 13 από τα 14 παιδιά που αγωνίστηκαν να προέρχονται από τα «σπλάχνα» της!

Για παιδιά, όμως, που μπαίνουν μέσα κι ευχαριστιούνται την μπάλα τους, δεν παίζουν αντιποδόσφαιρο, δεν στήνουν λεωφορείο μπροστά στο τέρμα και ως Απόλλωνες είναι διατεθειμένα να φτιάξουν μία πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα!

Οπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με την Αγία Ελεούσα, δεν σκοράραμε. Αλλά αυτή τη φορά βγάλαμε περισσότερες φάσεις, απειλήσαμε πιο πολύ την αντίπαλη εστία, κερδίσαμε πολλά κόρνερ, συνολικά κάναμε ένα βήμα παραπάνω.

Ενα σκορ τύπου 3-1 ή 4-2 θα ήταν πιο δίκαιο, όχι ότι θα μας παρηγορούσε, αλλά θα απέδιδε πιο σωστά την εικόνα του ματς και δεν θα άφηνε λανθασμένες εντυπώσεις.

Η δουλειά είναι ο μόνος δρόμος και αυτή συντελείται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο. Κι αν κάποιοι ήδη προγραμματίζουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο (και καλά κάνουν), εμείς το κεκτημένο του καλού ποδοσφαίρου θα το διαφυλάξουμε μέχρι τέλους φέτος, προσπαθώντας να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, έτσι ώστε να είναι και πιο αντιπροσωπευτικοί της προσπάθειάς μας, με βάση και όλες τις ατυχίες που μας χτύπησαν.

Το σίγουρο είναι πως εμείς θα είμαστε πάντα υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά, θα τα χειροκροτούμε και θα στεκόμαστε πάντα δίπλα τους, γιατί πολύ απλά είναι δικά μας παιδιά!

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Βλάχος
3.   Παναγιώτου
4.   Γκρέμο
5.   Κούκος
6.   Δημαλέξης
7.   Μαραθός (70′ Κουφός)
8.   Κατσιμεντές
9.   Γκόφας (46′ Παππάς)
10. Λαζόπουλος
11. Γογγολίδης (57′ Βλογιαννίτης)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Βλογιαννίτης
13. Κουφός
14. Τζαλαγόνια
15. Μλαντένοφ
16. Καραούζας
17. Παππάς
18. Αλεξόπουλος

Διαιτητής: Μητροφάνης (Τάμαλης, Τζιμούρτος).