ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1 - 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
30 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:30:00 ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (ΠΛΑΣΤΙΚΟ Β) 2

Δύο στα δύο για… καλή αρχή!

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ για τους Παίδες του Απόλλωνα, με το ίδιο σκορ (2-1).


Σε ένα παιχνίδι που δεν διέφερε πολύ από την πρώτη αγωνιστική, κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές των τελικών, οι παίκτες μας χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, όντας όμως ιδιαίτερα μαχητικοί, κατάφεραν με τη δεύτερη κατά σειρά νίκη να βρεθούν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι αντίπαλοι μας πίεσαν πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έτσι ώστε να μη μπορούμε να βρούμε διεξόδους στην ανάπτυξή μας και κατά συνέπεια να μην είμαστε απειλητικοί σε γενικές γραμμές.

Σε μια αδράνεια της άμυνας στο πρώτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, απαντήσαμε όμως στο επόμενο λεπτό (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα) με γκολ του Σταθόπουλου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αυτό το ρυθμό, χωρίς τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, έως ότου «χτύπησε» ο Μαγκλάρας, τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Πρώτα κυριολεκτικά (του άνοιξε η μύτη και χρειάστηκε να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες) και αμέσως μετά μεταφορικά, αφού με ένα σουτ από τα 30 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στην εστία, γράφοντας το 1-2 και δίνοντας ακόμη τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαρκάκης, Μίσσιος, Παστρικός, Βασιλείου, Πολυμένος, Χρυσικόπουλος, Ζούπα, Αλεξανδράκης, Βέρρος, Σταθόπουλος.

Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαγκλάρας, Φωτείνης, Σπηλιωτόπουλος, Σαράντος.