ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
0 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
6 Οκτωβρίου 2012 - 12:15:00 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2

Κέρδος οι τρεις βαθμοί

Εκτός από την αντρική ομάδα, το δύο στα δύο έκανε το Σάββατο στο πρωτάθλημά της και η ομάδα Νέων, με το 1-0 μέσα στην Αγία Παρασκευή. Ενα παιχνίδι, πάντως, από το οποίο κρατάμε μόνο τους βαθμούς, αφού εκτός των άλλων είχαμε και απώλειες παικτών.


Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και έκανε πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο έπαιξε μονότερμα την αντίπαλό της. Κάπου εκεί, όμως, έσβησαν οι… διακόπτες, στο υπόλοιπο (σκληρό, έως αντιαθλητικό) ματς δεν είχαμε καλή απόδοση, εκτός του τελευταίου 10λέπτου, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν πείσμα και πάθος για τη νίκη.

Σκόρερ, ο συνήθης ύποπτος Αλέξης Βλογιαννίτης, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού (75’), όταν βγήκε σε αντεπίθεση κάνοντας κούρσα από το κέντρο και πλάσαρε στη γωνία για το 0-1, που πανηγυρίστηκε έξαλλα, δεδομένου ότι από το 64’ είχαμε μείνει με 10 παίκτες!

Αυτό πάντως που ενόχλησε τον προπονητή Αντώνη Ταβερνάρη ήταν οι αποβολές για διαμαρτυρία, του Ντυράν και του Μπαχαράκη (στο τέλος). Αμφότεροι θα τιμωρηθούν με μία επιπλέον αγωνιστική, εκτός της ποινής που θα επιβάλλει η ΕΠΣΑ.

Επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Παπάγο, ντέρμπι κορυφής!

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Μλαντένοφ 8
2.   Μπαχαράκης 4 (αποβλήθηκε)
3.   Βλάχος 8
4.   Καραούζας 5
5.   Παπαγιαννόπουλος 5 (37’ Μ. Γογγολίδης 6)
6.   Π. Ντυράν 4 (αποβλήθηκε)
7.   Δήμου 5 (38’ Σ. Βλογιαννίτης 5)
8.   Κατσιμεντές 6
9.   Α. Βλογιαννίτης 8
10. Αλεφαντής 4 (41’ Παπαδόπουλος 6)
11. Χ. Γογγολίδης 6 (50’ Καλεμάσι 6)

Μ.Ο. ομάδας: 5,4

*** Η βαθμολόγηση είναι από τον τεχνικό και υπεύθυνο της Ακαδημίας, Αντώνη Ταβερνάρη.

*** Η ομάδα Εφήβων επικράτησε την Κυριακή με 2-1 της αντίστοιχης του Ηρακλείου εκτός έδρας, στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το προσεχές Σαββατοκύριακο.