ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ
1 - 9
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
27 Οκτωβρίου 2018 - 16:15:00 ΓΟΥΔΗ 6

Σούπερ Παίδες, 6 στα 6 και συνεχίζουν!

Εντυπωσιακοί οι Παίδες του Απόλλωνα, σημείωσαν την 6η νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, με το επιβλητικό 9-1 στην έδρα του Αγίου Θωμά.


​Με γκολ των Βέρρου (2), Γκίνη, Σαράντου, Ζούπα, Κουσουλή, Αλεφαντή, Μαγκλάρα και Σπηλιωτόπουλου, ο Απόλλων Χαλανδρίου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Άγιο Θωμά.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί Παπάγου (3-1), Μικρασιατικού (4-0), Άγιαξ Ταύρου (7-0), Χολαργού (2-0) και Χαραυγιακού (3-0) για την ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη, που διαθέτει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση σε σύνολο 80 ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα!

Ευχαριστημένος ο κόουτς, τόνισε πως «η απόδοση των παιδιών ανεβαίνει συνέχεια και δύσκολα αντιμετωπίζεται. Το βασικό είναι πως χρησιμοποιούνται όλοι οι παίκτες, παίρνοντας αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής, χωρίς όμως να επηρεάζεται η δυναμική μας».

Το 6 στα 6 πρακτικά σημαίνει πως το Κ16 του Απόλλωνα έχει ήδη κλείσει θέση, για ακόμα μία χρονιά, για τη φάση των ισχυρών!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασιλειάδης, Μίσιος, Σαράντος, Παστρικός, Βασιλείου, Μαγκλάρας, Ζούπα, Κουσουλής, Βέρρος, Ζυγομήτρος, Σταθόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαντάς, Μακαρέμ, Αλεφαντής, Μαρκάκης, Παλαιστής, Σπηλιωτόπουλος, Γκίνη.