ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ
1 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
28 Σεπτεμβρίου 2014 - 16:30:00 ΤΑΥΡΟΥ Β΄ (Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ) 1
Στατιστικά αγώνα
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ
Ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1
Γκολ
0
87' Σιώζος
Σκόρερς


Ηττα με τσάμπα γκολ στο 87′

Ηττα για την ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Ηττα που όπως πήγαινε το ματς και με τον τρόπο που ήρθε το γκολ, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποφευχθεί. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Σε μια μεταβατική σεζόν όπως αυτή, απαιτείται επίσης και υπομονή.


Πόνεσε η ήττα από τον Αγιαξ, γιατί ήρθε στο 87′ και με ένα γκολ-προσφορά στον αντίπαλο. Μια στιγμιαία ασυνεννοησία στην άμυνα, ήταν αρκετή, για να μας αφήσει με άδεια χέρια. Το θέμα είναι βέβαια να δούμε τι είχαμε κάνει ως εκείνη τη στιγμή.

Ηταν φανερή η διάθεση από πλευράς Απόλλωνα να δώσει μπάλα και γήπεδο στον αντίπαλο. Ετσι, ο Αγιαξ είχε σαφώς μεγαλύτερη κατοχή και ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές στο ματς, με τον Μανώλη Κτενιαδάκη να είναι μέχρι τη φάση του γκολ ο βασικός λόγος που δεν είχε αλλάξει το 0-0.

Επιθετικά, η δική μας ομάδα είχε κάποιες τελικές, όχι όμως την κλασική ευκαιρία. Ωστόσο, προς το τέλος φαινόταν ότι θα κρατούσε εύκολα τον ένα βαθμό, το γκολ ήρθε σε μια ανύποπτη φάση και σε χρονική περίοδο που δεν πιεζόταν, είχε κλείσει καλά τους χώρους και της έλειπε η τελική πάσα για να βγει πιο επικίνδυνα στην κόντρα και να «κλέψει» το ματς.

Είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα και χρειάζεται πίστωση χρόνου, για να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στο γήπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο δουλεύουν πολύ και αυτό θα γίνει και μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι, με τη Λυκόβρυση (εντός).

Και ένα από τα λάθη που πρέπει αυστηρά να αποφευχθούν στο μέλλον, είναι η δεύτερη κόκκινη σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλεξόδημου Δημαλέξη να αποβληθεί στις καθυστερήσεις, χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Μαρέντης, Παπαγιαννόπουλος, Παναγιώτου, Φελέκης, Δημαλέξης, Παπουτσής (78′ Αρτσάνος), Κανδεράκης (72′ Λαζόπουλος), Κωνσταντάκης (53′ Κουφός), Γυφτέας, Γκρέμο.