ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 2

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
1 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 2
20 Μαΐου 2018 - 17:30:00 ΡΟΥΦ 1

Και αυτή η κούπα δική μας!

Εφτασαν ως την πηγή, ήπιαν και νερό οι Νέοι 2 του Απόλλωνα, κατακτώντας το άτυπο «Γιουρόπα Λιγκ» της ΕΠΣΑ!


Όταν ξεκινούσε η β’ φάση του πρωταθλήματος Νέων, με το δεύτερο τμήμα του Απόλλωνα να «μετακομίζει» στον όμιλο των λιγότερο ισχυρών ομάδων, μάλλον κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε μέχρι τον τελικό. Κανείς εκτός του κόουτς Πέτρου Αντωνίου και των φανταστικών ποδοσφαιριστών του!

Πραγματοποιώντας μία σχεδόν αλάνθαστη πορεία από τον Φεβρουάριο και μετά (11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε αδιάφορο παιχνίδι), οι παίκτες του «Πετράν» έφτασαν γεμάτοι αυτοπεποίθηση στον τελικό, εκεί όπου χωρίς καθόλου άγχος, επιβλήθηκαν του Αίμου Πετρούπολης με 3-1.

Χρειάστηκε απλά μία σοβαρή εμφάνιση και η γνωστή προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, για να φτάσει πειστικά ο Απόλλωνας στην κατάκτηση του τροπαίου. Με γκολ του Πανδή διαμορφώθηκε το 1-0 του α’ ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε για την ομάδα μας στο κυριαρχικό για εμάς β’ μέρος και ο Παγώνης έγραψε το 3-0, πριν πετύχουν οι αντίπαλοι το γκολ της τιμής.

Συγχαρητήρια στον κόουτς και όλα τα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει και τα καλύτερα έρχονται!

Με τη νίκη αυτή, ο σύλλογος κατέγραψε ένα ιστορικό τρεμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αφού είχαν προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Άνδρες στη Β’ Κατηγορία και το πρωτάθλημα στους Νέους, στον όμιλο των ισχυρών.

Πόση υπερηφάνεια να αντέξουμε πια;

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Λαφιατής, Σκόντζος, Τζονικάι, Ντίνης, Καλημέρης, Παππάς, Ψυκαράκης Ν., Πανδής, Παγώνης, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ψυκαράκης Γ., Κουσούνης, Σταθόπουλος, Νίκας, Τεχλεμτζής.