ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ
1 - 9
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
24 Μαρτίου 2019 - 10:00:00 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ) 10

Ορίζουν την τύχη τους για την πρώτη 2άδα!

Επιστροφή και στις καλές εμφανίσεις για τους Παίδες του Απόλλωνα, που με το χορταστικό 9-1 επί του Μικρασιατικού ανέβηκαν στη 2η θέση του ομίλου.


Καλοί, σοβαροί και ουσιαστικοί, σε αντίθεση δηλαδή με ό,τι συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον Χαραυγιακό, οι μικροί του Αντώνη Ταβερνάρη ανέδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα θετικά για τον Απόλλωνα και η επιστροφή έπειτα από 4 μήνες του Βέρρου, που έπαιξε 15 λεπτά και πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές. Τα άλλα γκολ: Γκίνη (2, τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 15’), Μαγκλάρας (2), Κουσουλής (2) και Σταθόπουλος (1).

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της 2ης φάσης των ισχυρών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και η ομάδα μας ορίζει πλέον την τύχη της, αναφορικά με το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του ομίλου, που δίνει απευθείας πρόκριση και πλεονέκτημα έδρας στους «16».

Τα επόμενα παιχνίδια του Απόλλωνα είναι με Τριφυλλιακό (εντός), Αγία Παρασκευή (εκτός) και Άρη Καλαμακίου (εντός).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Καρτσακλής, Μίσιος, Βασιλείου, Σαράντος, Πολυμένος, Μαγκλάρας, Γκίνη, Αλεξανδράκης, Ζούπα, Σταθόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Κουσουλής, Βέρρος, Βασιλειάδης, Μακαρέμ, Μαντάς, Σπηλιωτόπουλος.