ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2 – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2
4 - 0
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ
21 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Δυνατό ξεκίνημα από το (θεωρητικά) δεύτερο τμήμα Κ18 του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, με νίκη 4-0 επί του Άγιαξ Ταύρου.


Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, η οποία έλεγξε από την αρχή το ματς, πίεσε, ανάγκασε σε λάθη τους φιλοξενούμενους κι έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο 40λεπτο, που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-0, χάρη στα γκολ των Αλεξανδράκη, Παπαδάκη και Γιάννη Ψυκαράκη.

Το τέταρτο τέρμα ήταν και το ωραιότερο για την ομάδα μας, που με τρεις μπαλιές και σχεδόν σε πρώτο χρόνο έφερε σε θέση βολής τον Αλεξανδράκη (η τελική ασίστ από τον Μοντεσάντο), ο οποίος με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 4-0.

«Πήγαμε αρκετά καλά, μπορούμε όμως και πολύ καλύτερα. Όταν δέσουμε σαν ομάδα, γιατί μην ξεχνάμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για νέο τμήμα, θα έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα παιδιά», σχολίασε ο κόουτς «Λύμπε».

ΑΠΟΛΛΩΝ

Παλαιστής, Λαφιατής, Παπαθανάσης, Ψυκαράκης Ν., Κιτσόπουλος, Νούσης, Αλεξανδράκης, Καλημέρης, Παπαδάκης, Ψυκαράκης Γ. , Σταθόπουλος

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαγκλάρας, Ζούπα, Μαντάς, Μακάρεμ, Μοντεσάντος, Τρουπάκης