ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 - 0
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
3 Μαΐου 2015 - 10:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Στους «8» και πάμε για ψηλότερα!

Στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Αθήνας πέρασαν οι Παίδες του Απόλλωνα, που επιβλήθηκαν της ΑΕ Ηρακλείου με το καθαρό και δίκαιο 2-0!


Πολύ δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, φαινόταν ότι θα είχαμε ντέρμπι μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Μητρόπουλου ο Ζιγγιρίδης έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Μέχρι εκείνο το σημείο η αντίπαλός μας δεν είχε καμία τελική προσπάθεια.

Στο β’ μέρος τα πράγματα άλλαξαν… Η φυσική κατάσταση που έχει η ομάδα μας έκανε τη διαφορά, αν και παίζουμε με αρκετούς μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Το ντέρμπι έγινε μονότερμα! Στο 55′ με τρομερή συνεργασία σχεδόν της μισής ομάδας, ο Χριστοδούλου από τη μικρή περιοχή γύρισε την μπάλα στον Κέφη και αυτός τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Μετά το 2-0 η ομάδα μας έχασε κι άλλες ευκαιρίες, καθώς το πρέσινγκ ανέβαινε συνέχεια και ο ρυθμός δεν έπεφτε!

Η ομάδα μας πέρασε στα προημιτελικά και κοιτάζει ψηλότερα… Πάμε Απολλωνάρες!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Μητρόπουλος, Σαράντος, Αντωνόπουλος, Κανέλλος, Κουστουμπάρδης, Κέφης, Οικονόμου, Παπαδάκης, Κρόι, Ζιγγιρίδης.

Ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης πέρασε διαδοχικά στο παιχνίδι και τους: Χριστοδούλου (50′), Νικολαΐδη (53′), Νικολόπουλο (56′), Ανδρινόπουλο (58′), Κολλινιάτη (66′), Δημητράκο (68′), Φλουρέντζου (69′).