ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 1
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1
19 Νοεμβρίου 2016 - 18:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9

Στο μυαλό είναι όλα

Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Καλλιθέα, οι Παίδες του Απόλλωνα ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό τους αντίστοιχους της Αγίας Παρασκευής.


Τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Απόλλωνα, κάτι σπάνιο για το συγκεκριμένο τμήμα, με τον κόουτς Αντώνη Ταβερνάρη, πάντως, να έχει βρει τα αίτια, τα οποία και ήδη έχει επισημάνει στους νεαρούς παίκτες του: όταν δεν τους πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι, επηρεάζονται πολύ πνευματικά, χάνουν το μυαλό τους και… ξεχνάνε όσα ξέρουν!

Για παράδειγμα, με την Αγία Παρασκευή η ομάδα μας έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 35λεπτο, με ακυρωθέν γκολ, υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και τρομερές ευκαιρίες, ειδικά εκείνες των Δασκαλάκη και Αλεξανδράκη.

Απαξ όμως και δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, στο β’ μέρος, έπεσε… θολούρα. Προσπαθούσαμε ανορθόδοξα να βρούμε την ισοφάριση, με μακρινές μπαλιές ή εξεζητημένες κάθετες, οπότε στο τέλος και… τυχεροί είμαστε που τα καταφέραμε (στις καθυστερήσεις), με τον Πανδή να σκοράρει έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Χαραλάμπους.

Η ομάδα μας παραμένει ασφαλώς σε τροχιά πρόκρισης στους δυνατούς ομίλους και η λογική λέει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να την κατακτήσει, ωστόσο είναι σαφές ότι στη συνέχεια θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσαφούρος, Παπαθανάσης, Τσιπίσης (Παστρικός), Ν. Ψυκαράκης (Γ. Ψυκαράκης), Βουγιουκλάκης, Ντίνης, Πανδής, Χατζής, Αλεξανδράκης (Ζούπα), Δασκαλάκης, Χαραλάμπους