ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 1
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ
5 Δεκεμβρίου 2015 - 15:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ
0
Γκολ
1


Μπλακ άουτ

Η κατάσταση, πλέον, είναι ανησυχητική. Πρέπει να μπει φρένο στον βαθμολογικό κατήφορο, επειγόντως μάλιστα. Χρειαζόμαστε πόντους, νίκες, ψυχολογία. Δεν αξίζει στην ομάδα μας και στο ρόστερ της, αυτό το τρομερά αρνητικό σερί.


Χάσαμε και από τον Αγιο Θωμά. Μια δυνατή ομάδα, που διεκδικεί την άνοδο, η οποία όμως στην έδρα μας έκανε όλες κι όλες δύο φάσεις, ένα απευθείας φάουλ στο α’ ημίχρονο και το γκολ με κεφαλιά στο 74′, απόρροια μιας στιγμιαίας αδράνειας στην καρδιά της περιοχής μας.

Τι να το κάνεις, όμως, όταν οι δικές μας αδράνειες «πληρώνονται» πάντα με γκολ και εκείνες των αντιπάλων, όχι;

Ενα ματς του 0-0, μοιρασμένο ακριβώς στη μέση, έληξε 0-1. Αυτή είναι η πραγματικότητα και βαθύτερες ή στοχαστικές αναλύσεις δεν χρειάζονται.

Η ομάδα μας δεν έπαιξε μπαλάρα, τουναντίον, αλλά δεν ήταν και για να χάσει. Και το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας μπει όλη μέσα στο αντίπαλο τέρμα.

Είναι κάτι, όμως, που συνέβη για τέταρτη συναπτή αγωνιστική και προφανώς κάτι δεν κάνουμε σωστά. Επιθετικά, αμυντικά, παντού.

Ολοι μαζί τρώμε γκολ, όλοι μαζί τα χάνουμε, όλοι μαζί παίζουμε ή δεν παίζουμε καλά. Να το βρούμε. Γρήγορα.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Λυμπερόπουλος Κ. (71′ Κωνσταντάκης), Κανδεράκης, Μήτρου, Γογγολίδης (46′ Λυμπερόπουλος Π.), Βλογιαννίτης (75′ Ισμέρης).