ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 2
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
25 Οκτωβρίου 2014 - 16:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
1
Γκολ
2
34' Κανδεράκης
Σκόρερς
26' Μπουρλέσης
79' Σώντας (πέν.)


Απειροι στο… μπάπα-μπούπα

Σε ένα παιχνίδι όπου η μπάλα παίχτηκε περισσότερο στον αέρα παρά στο έδαφος, η ομάδα μας ηττήθηκε από έναν αντίπαλο που αποδείχθηκε πιο εξοικειωμένος σε αυτό το στιλ και σίγουρα πιο δυνατός. Το τελευταίο, όμως, με την ανοχή του διαιτητή, που… σκανδαλωδώς τους επέτρεψε να βγάλουν το ματς με 11 παίκτες.


Ο Απόλλωνας δεν έχασε λόγω του διαιτητή. Αλλωστε, επειδή μας αρέσει να τα λέμε όλα, δεν έδωσε πέναλτι στην Αλσούπολη στο α’ μέρος. Ομως, ήταν ο βασικός υπεύθυνος για την… κλωτσοπατινάδα που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Γιατί αυτός ήταν που άναψε το «πράσινο φως» στους φιλοξενούμενους να υπερβούν κατά πολύ τα όρια του δυνατού παιχνιδιού, όταν στο 2ο λεπτό χαρίστηκε σε κίτρινη-ορισμό στον έναν στόπερ τους, σε εν ψυχρώ κλωτσιά στον μικρό Κωνσταντάκη. Σαν να τους είπε τότε… βαράτε ελεύθερα.

Αν από την πρώτη φάση ο άρχοντας του αγώνα ξεκαθάριζε -ως όφειλε- ότι δεν θα ανεχόταν το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι, ίσως βλέπαμε καλύτερο θέαμα. Ισως να παιζόταν και λίγο μπάλα – και από τις δύο ομάδες.

Οταν πια αποφάσισε να αρχίσει να μοιράζει κάρτες, για το «ξύλο» που μάζευαν σε κάθε ευκαιρία οι δικοί μας (κυρίως), το είχε χάσει το παιχνίδι. Μαζί και εμείς, γιατί δεν είχαμε την ψυχραιμία και την εμπειρία να μην εμπλακούμε σε ένα τέτοιου είδους αντιποδόσφαιρο. Παρασυρθήκαμε, το… μπάπα-μπούπα κυριάρχησε, η μπάλα ταλαιπωρήθηκε και ο εμπειρότερος και πιο σκληρός ήταν αυτός που στο τέλος κέρδισε.

Η Αλσούπολη προηγήθηκε με διαγώνιο μακρινό σουτ στο 26′, η ισοφάριση ήρθε με σουτ του Κανδεράκη μέσα από την περιοχή στο 34′ και το τελικό 1-2 γράφτηκε στο 79′ με πέναλτι που δόθηκε σε χέρι, ενώ δυο λεπτά πριν εμείς είχαμε χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία μας.

Μετά ήταν πλέον αργά, περισσότερη συμμετοχή είχε ο… γιατρός του αγώνα με τα συνεχόμενα μπες-βγες στις πτώσεις των αντιπάλων (μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και αυτό, τι να κάνουμε), παρά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ευχαριστημένοι δεν μπορούμε να είμαστε, ούτε με την εμφάνιση, ούτε σαφώς με το αποτέλεσμα. Η τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς ήρθε και αυτή στις λεπτομέρειες, κάτι που δείχνει ότι χρειαζόμαστε παραπάνω προσπάθεια, ατομικά ο καθένας πρώτα απ’ όλα, έτσι ώστε αυτές οι λεπτομέρειες την επόμενη φορά να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ μας.

Δουλειά από τους μέσα, υπομονή από τους έξω. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Μαρέντης, Παπαγιαννόπουλος, Παναγιώτου, Κούκος Θ., Λισγάρης (80′ Αρτσάνος), Παπουτσής, Κανδεράκης, Κωνσταντάκης (70′ Γκάνιας), Γυφτέας (35′ Δημαλέξης), Γκρέμο.