ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΡΜΕΝΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 1
ΑΡΜΕΝΙΚΗ
25 Απριλίου 2015 - 16:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 27
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΑΡΜΕΝΙΚΗ
0
Γκολ
1


Αδικη, πλην όμως ανώδυνη, ήττα

Βαθμολογικά ανώδυνη ήττα για τον Απόλλωνα από την Αρμενική, έπειτα από ένα ελεύθερο και από τις δύο ομάδες παιχνίδι, όπου το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.


Επειτα από καιρό, οι φίλοι του Απόλλωνα παρακολούθησαν ένα ματς χωρίς το άγχος της βαθμολογίας και αυτό διότι τα σενάρια υποβιβασμού οριστικά απομακρύνθηκαν, μετά τις εξελίξεις στη Γ’ Εθνική και, βέβαια, την κομβική νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Κρόνου.

Κόντρα στην καλή ομάδα της Αρμενικής, λοιπόν, ήταν μια ωραία ευκαιρία για ένα ευχάριστο, καθαρά ποδοσφαιρικό απόγευμα.

Το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αφού διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπήρχαν, η δική μας πάντως έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες, στο β’ μέρος κυρίως (Μπρούσαλης, Κανδεράκης, Παπουτσής και δύο πολύ καλά σουτ από Γαλανόπουλο και Γκάνια, που έφυγαν λίγο άουτ). Τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που σκόραραν στο 77′, αφήνοντάς μας με την πικρή γεύση της ήττας, που όμως δεν έχει κόστος.

Ο γεννηθείς το 2001 Διονύσης Κουστουμπάρδης έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, παίρνοντας θέση αριστερού μπακ στο τελευταίο 25λεπτο. Ο μικρός είναι βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ και συμμετείχε πρόσφατα στο κλιμάκιο της Προεθνικής Παίδων, όλο το μέλλον είναι μπροστά του!

Να σημειωθεί, τέλος, πως διά μέσω του αρχηγού Φίλιππου Κοτσαύτη, παραδόθηκε ανθοδέσμη στην αντίπαλη ομάδα, για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος Β. (64′ Κουστουμπάρδης), Παναγιώτου, Παπουτσής, Γαλανόπουλος, Ισμέρης (46′ Μπρούσαλης), Κυρίτσης (46′ Γκάνιας), Κανδεράκης.