ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
14 Μαρτίου 2015 - 15:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 22

Και ο αγώνας συνεχίζεται…

Δεν μπόρεσε η ομάδα μας να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Εξαρχείων, σε ένα σημαντικό και για τους δύο παιχνίδι. Μάλλον δίκαιη η ισοπαλία, που ευχαρίστησε περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Οι λογαριασμοί, πάντως, θα γίνουν στο τέλος και μόνο τότε θα μπορεί κανείς να πει αν πρόκειται για έναν χρήσιμο βαθμό ή όχι.


Ο Απόλλωνας είχε περισσότερο την μπάλα, η εδαφική του υπεροχή όμως δεν μετουσιώθηκε σε πολλές φάσεις, αφού και τα αρκετά στημένα που κερδήθηκαν (κόρνερ και φάουλ) δεν αξιοποιήθηκαν. Σε ένα εξ αυτών, στο α’ μέρος, ο γκολκίπερ απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση του Κυρίτση.

Κλασικότερη ευκαιρία για την ομάδα μας εκείνη του Γκρέμο, προς το τέλος του ματς, όταν από παράλληλη μπαλιά από δεξιά, και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, το πλασέ του ήταν άστοχο.

Από την άλλη, οι απειλές που δεχθήκαμε ήταν λίγες και για την ακρίβεια δύο στις αρχές του β’ μέρους, με ένα μακρινό σουτ που απέκρουσε ο Κτενιαδάκης και η μπάλα βρήκε δοκάρι, και όταν από λάθος γύρισμα, πάλι ο ‘Μανόλο’ επενέβη έγκαιρα.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα κλασικό ματς μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, που όποια έβαζε γκολ θα έκανε μάλλον και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ, στο τέλος επήλθε συμβιβασμός και ο… αγώνας συνεχίζεται.

Οχτώ αγωνιστικές ακόμα και το έργο αυτό θα είναι μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας τουλάχιστον να έχει ως κεκτημένο ότι πλέον είναι δυσκολοκατάβλητη και… ενοχλητικός αντίπαλος για όλους.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος Θ., Παναγιώτου, Παπουτσής (56′ Γκάνιας), Γαλανόπουλος, Κανδεράκης, Κυρίτσης (46′ Ισμέρης), Γκρέμο.