ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 0
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ
16 Μαρτίου 2019 - 12:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9

Κρατάμε μόνο τη νίκη

Παρότι δεν έπιασαν καλή απόδοση, οι Παίδες του Απόλλωνα επικράτησαν του Χαραυγιακού με 1-0, επανερχόμενοι στα θετικά αποτελέσματα.


Μια κεφαλιά του Αλεξανδράκη στο 1ο ημίχρονο, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου, αποδείχθηκε αρκετή ώστε η Κ16 του Απόλλωνα να πάρει τη νίκη επί του ουραγού Χαραυγιακού.

Η καλή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με τη δική μας κακή απόδοση -ειδικά στο δεύτερο μέρος- δεν μας επέτρεψαν να βγάλουμε πολλές καθαρές ευκαιρίες, με συνέπεια το σκορ να μείνει χαμηλά. Από την άλλη, πάντως, η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι.

«Τα παιδιά στο σύνολο της χρονιάς έχουν κάνει καλό πρωτάθλημα, με καλές εμφανίσεις, και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι σε μια άσχημη μέρα», τόνισε ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης. «Αν, όμως, η άσχημη μέρα σου κάτσει μέσα στα πλέι οφ, πετάς την προσπάθειά σου. Πιστεύω μέχρι τότε να είναι όλοι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να το χαρούν».

Εκτός έδρας με τον Μικρασιατικό είναι η επόμενη αποστολή των μικρών, που έχουν ως στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασιλειάδης, Καρτσακλής, Μίσσιος, Παστρικός, Βασιλείου, Πολυμένος, Μαγκλάρας, Ζούπα, Κουσουλής, Ζυγομήτρος, Αλεξανδράκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Αλεφαντής, Μακαρέμ, Σπηλιωτόπουλος, Μαντάς, Παλαιστής.