ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 1
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
27 Σεπτεμβρίου 2014 - 19:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Ισοπαλία παρά το… μονότερμα

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την ομάδα των Παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Παρότι το παιχνίδι με το Χολαργό εξελίχθηκε σχεδόν σε… μονότερμα, τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το 1-1.


Μέχρι το 55′ ο Απόλλωνας ήταν πάρα πολύ καλός, ασκούσε τρομερό πρέσινγκ στην αντίπαλη ομάδα και με οργανωμένες επιθέσεις προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ, το οποίο ήρθε σχετικά νωρίς. Ηταν το 15ο λεπτό, όταν από ωραία προσπάθεια από αριστερά και γύρισμα στην περιοχή, ο Κολλινιάτης τελείωσε τη φάση σωστά.

Η ισοφάριση ήρθε στο 25′, έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας, σε μία από τις δύο συνολικά τελικές προσπάθειες που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς. Η συνολική εικόνα του παιχνιδιού ήταν σχεδόν μονότερμα, με πάνω από 10 καλές τελικές προσπάθειες για την ομάδα μας, δύο δοκάρια και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Το αποτέλεσμα παραπέμπει σε «μαγική εικόνα», όπως είπε και ο αντίπαλος κόουτς, Γιάννης Κρασώνης.

«Να πω μπράβο στα παιδιά που δεν διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι. Και να τονίσω ότι δεν ήμασταν άτυχοι! Εγιναν λάθη που θα διορθωθούν στο επόμενο», σημείωσε στο apollonhalandriou.gr ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης. Και πρόσθεσε: «Μετά το 55′, για παράδειγμα, συνεχίστηκε ο μονόλογος, βγάλαμε πάλι τελικές, όχι όμως με οργανωμένες προσπάθειες. Απλά φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή λόγω δύναμης και φυσικής κατάστασης».

Επιπλέον, ο Αντώνης Ταβερνάρης είπε πως «επειδή είναι πρώτο παιχνίδι και τα παιδιά μπαίνουν ουσιαστικά για πρώτη φορά σε αγωνιστική νοοτροπία, δεν θα βάλω βαθμολογίες. Θα το κάνω μετά την 5η αγωνιστική. Το Σάββατο κάποια παιδιά απέδωσαν περισσότερο και κάποια λιγότερο από τα στάνταρ τους. MVP ο Αντωνόπουλος».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Μητρόπουλος, Κανέλλος, Δωροβάτας (55′ Δημητράκος), Αντωνόπουλος MVP, Κουστουμπάρδης, Γκούστης (50′ Νικολαΐδης), Οικονόμου, Κολλινιάτης, Αγγελόπουλος (40′ Κρόι), Ζιγγιρίδης (35′ Χατζής).