ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 3
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
27 Φεβρουαρίου 2022 - 15:00:00 Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 17
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
0
Γκολ
3


Δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ο Απόλλωνας, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Εύκολη νίκη για τη σαφώς ανώτερη Διάνα Ηλιούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο και δημιούργησαν φάσεις είτε με την ποιότητά τους είτε εκμεταλλευόμενοι δικά μας λάθη.

Από νωρίς (10′) πίσω στο σκορ η ομάδα μας, δεν είχε απαντήσεις ούτε έδειξε να έχει τα ψυχολογικά αποθέματα να αντιδράσει. Η Διάνα όριζε το ρυθμό και φυσιολογικά έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 43′.

Με το γρήγορο 0-3 στο δεύτερο ημίχρονο (51′) χάθηκε το όποιο ενδιαφέρον και η συνέχεια έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία.

Τη μονοτονία πήγε να σπάσει ο Φραγκίσκος Στεργιώτης στο 78′, με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ, που βρήκε στη συμβολή των δοκαριών.

Απέμεινε ένα τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον Ηφαιστο Περιστερίου. Από την επόμενη μέρα, θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Παγώνης (58’ Κοχλιός), Παπαθανάσης, Ψάλλας, Λέλεκας, Αγγελόπουλος, Ζώης (58’ Μπεθάνης), Κούτσιας, Χαραλάμπους (77′ Thomas-Mason), Στεργιώτης, Λυμπερόπουλος (67′ Younyi).

https://www.youtube.com/watch?v=JUX6HjKhl7Y&t=1s