ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 1
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
2 Απριλίου 2016 - 16:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 25
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
0
Γκολ
1


Η μπάλα τιμωρεί…

Βρήκαμε κι άλλον τρόπο να ηττηθούμε φέτος στο γήπεδό μας: με πέναλτι στο 90′. Εντελώς άδικη εξέλιξη για την προσπάθεια που κάναμε, τις ευκαιρίες που σπαταλήσαμε, την εικόνα που δείξαμε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, η δικαιοσύνη αποδίδεται με τα γκολ.


Και 0-0 να έληγε το παιχνίδι, πάλι πικρή γεύση θα είχαμε.

Πόσο μάλλον με το 0-1 και με τον τρόπο που αυτό ήρθε, κόντρα σε μια ομάδα που είναι εκ των προπορευόμενων στη βαθμολογία και τουλάχιστον απέναντί μας και στα δύο ματς δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τη διαφορά που μας χωρίζει.

Είχαν, όμως, την ουσία οι φιλοξενούμενοι. Ή μάλλον την εμπειρία στην καθοριστική –όπως αποδείχθηκε– φάση να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι, με τον επιθετικό τους να τσιμπάει την μπάλα προ του αρχηγού Φίλιππου Κοτσαύτη και να κάνει το θεαματικό πέσιμο που χρειαζόταν ώστε να πείσει τον διαιτητή να καταλογίσει σε αυτό το κρίσιμο σημείο την εσχάτη των ποινών.

Για να φτάσουμε ως εκεί, όμως, συνέβησαν πολλά. Ειδικά στο β’ ημίχρονο χάθηκαν εκπληκτικές ευκαιρίες από Μήτρου (δις), Γογγολίδη, Παναγιώτου, την ώρα που ανασταλτικά είχαμε κάνει το τέλειο παιχνίδι, με την Ελευθερούπολη σε όλο το δεύτερο 45λεπτο να έχει μόνο ένα μακρινό σουτ που βγήκε άουτ και τη φάση του πέναλτι, τίποτε άλλο (όχι ότι απείλησαν ιδιαίτερα και στο πρώτο μέρος)!

Η στενοχώρια υπάρχει, καθώς δεν είναι η ήττα, αλλά ότι παίξαμε καλά και χάσαμε. Οταν δεν παίζεις καλά και χάνεις, καταπίνεται πιο εύκολα, δεν σου φταίει και κανείς, παρά μόνο ο εαυτός σου. Οταν όμως είσαι καλός και ανταγωνιστικός, είναι αμαρτία να μην παίρνεις τίποτα. Και ήταν η πολλοστή φορά φέτος που είδαμε αυτό το έργο.

Μηδέν έγραψε τελικά το κοντέρ στην έδρα μας ξανά και ακόμα δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε βαθμολογικά.

Με εμφανίσεις όπως η σημερινή, πάντως, θα κατακτηθούν οι απαιτούμενοι πόντοι και θα επιτευχθεί ο μίνιμουμ στόχος, για τον οποίο φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να συζητάμε καν αυτή τη στιγμή και ούτε μας τιμά που έχει τεθεί εν αμφιβόλω.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Οικονόμου (46′ Κούρος), Λυμπερόπουλος (80′ Κούκος), Μήτρου, Γογγολίδης, Παπουτσής.