ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
6 - 0
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
20 Φεβρουαρίου 2016 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7

Νίκες σε ΕΠΣΑ και Respect Cup

Εύκολο πρωινό για τους Νέους του Απόλλωνα κόντρα στην ουραγό Ελευθερούπολη με το σκορ να μένει με… δυσκολία σε γήινα επίπεδα (6-0). Με νίκη συνέχισαν και οι Εφηβοι στο Respect Cup.


Το σκορ στο 5′ ήταν ήδη 2-0, με τον Θαλασσέλη να ανοίγει το σκορ και τον Παναγιώτη Καραούζα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 22′ ο Μαρινάγης έκανε το 3-0 ενώ το χορό των γκολ συνέχισε ο Αλεξανδράκης έπειτα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο αριστερό «Γ» του τερματοφύλακα της Ελευθερούπολης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές εσωτερικές αλλαγές, με την ομάδα μας να σημειώνει άλλα δύο τέρματα, ένα με τον έτερο Καραούζα στο 58′ κι ένα με όμορφο πλασέ του Κέφη στο 78′.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Χριστάκης, Σαράντος, Θεοδωρακόπουλος, Καραχάλιος, Καραούζας Παντελής, Μαρινάγης, Αλεξανδράκης, Θαλασσέλης (55′ Κέφης), Καραούζας Παναγιώτης, Νικολόπουλος.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για το Respect Cup η ομάδα μας νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Υμηττού.
Ο Κέφης, που αρχίζει και θυμάται τον παλιό καλό του εαυτό, άνοιξε το σκορ στο 15′ μετά από όμορφη προσπάθεια και πλασέ με το αριστερό. Η ομάδα του Υμηττού ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αλλά το οριζόντιο δοκάρι τρεις (!) φορές δεν μας άφησε να πανηγυρίσουμε το δεύτερό μας γκολ. Ο,τι δεν κατάφεραν οι Κρόι και Κρητικάκης σημαδεύοντας το δοκάρι, το κατάφερε ο Βαγγέλης Συγγρός στο 65′ έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα.
Αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό ντεμπούτο του Μέντζου με τη δεύτερη ομάδα των Νέων.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Ζενελάι (Μέντζος), Τσιτούρας, Μπαϊράμ (Κρόι), Σαράντος, Δημάκης, Κέφης, Συγγρός, Καραούζας, Γεωργούτσος, Νικολόπουλος (Κρητικάκης).