ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 - 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
3 Δεκεμβρίου 2016 - 10:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11

Και μαθηματικά στους ισχυρούς

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ, η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα επικράτησε 2-1 της Ηλιούπολης και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της α’ φάσης διεκδικεί την 3η θέση του ομίλου.


Τη μαθηματική της πρόκριση στους ισχυρούς του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ εξασφάλισε η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη, κερδίζοντας την Ηλιούπολη, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω μας στη βαθμολογία.

Ο Απόλλων έκανε δύο πολύ καλά 15λεπτα, στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, σπαταλώντας γύρω στις 8-9 ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ μας τελικά τα σημείωσε ο Γιάννης Αλεξανδράκης (29′, 53′), προϊόντα ωραίων συνεργασιών και τα δύο, ενώ ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει οι φιλοξενούμενοι.

Αρης Χολαργού και Λαύρα Αργυρούπολης οι δύο τελευταίοι μας αντίπαλοι, πριν τις γιορτές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η α’ φάση.

Η ομάδα μας, 4η αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, θα παλέψει για την 3η θέση, ώστε και με την επιστροφή των παιδιών που λείπουν, να μπει με ακόμα καλύτερες πιθανότητες διάκριση στη β’ φάση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σαραντόπουλος, Νίκας, Γ. Ψυκαράκης, Ν. Ψυκαράκης, Βουγιουκλάκης, Ντίνης, Πανδής, Χατζής, Αλεξανδράκης, Δασκαλάκης, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Παγώνης, Παπαθανάσης, Σκόντζος, Τσιπίσης, Βλασσόπουλος.