ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 0
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
15 Μαρτίου 2014 - 09:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20

Συνήθεια που έγινε λατρεία!

Την πρόκρισή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ σφράγισε το περασμένο Σάββατο (15/3) η ομάδα μας, που τώρα πάει και για την εξασφάλιση της πρωτιάς…


Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, ο Απόλλωνας συνεπής στο ραντεβού του έκλεισε τη θέση του για τους «16». Στα δύο τελευταία ματς (Χολαργός εκτός, Ακάδημος εντός) θα επιχειρήσει να παραμείνει στην κορυφή, κάτι που δικαιούται με βάση την απόδοση της ομάδας όλη τη χρονιά.

Κόντρα στον Κένταυρο, που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση, το πρώτο ημίχρονο ήταν όλο δικό μας. Στο β’ μέρος οι αντίπαλοί μας μπήκαν δυνατά για 15 λεπτά, μετά όμως το παιχνίδι επέστρεψε στους προηγούμενους ρυθμούς, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα (0-0).

Συγχαρητήρια και στα 27 (!) παιδιά, που έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα, για την πρόκριση στα τελικά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σύρακας, Γαβιώτης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπαχαράκης, Τσαρδινάκης, Αρτσάνος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Παπαγιαννόπουλος, Πιτσίκαλης, Αλεξόπουλος.
ΜΕΣΟΙ: Κανδεράκης, Γυφτέας, Γκάνιας, Καραούζας, Δημαλέξης, Γογγολίδης, Σκαλτσάς, Καπότης, Δήμου, Αλετράς, Χριστόπουλος, Ντυράν.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Καλεμάσι, Δουλάμης, Ηλιάκης, Βλογιαννίτης, Συγγρός.

Αν η ομάδα μας τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα αντιμετωπίσει στους «16» εντός έδρας τον δεύτερο του 1ου ομίλου (δύο αγωνιστικές πριν το τέλος: 2. Θρίαμβος Χαϊδαρίου 40, 3. Καματερό 37, 4. Αγ. Ανάργυροι 37). Αν τερματίσει δεύτερη, θα παίξει εκτός έδρας με τον δεύτερο του 3ου ομίλου, που θα είναι η Δάφνη Π. Φαλήρου.

Σε κάθε περίπτωση, σημασία θα έχει να είμαστε εμείς καλά, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη ότι τα ρόστερ των άλλων ομάδων διαφοροποιούνται σημαντικά μετά τους ομίλους (ενισχύονται με παίκτες από τα ανδρικά τμήματα), σε αντίθεση με το δικό μας, που θα έχει από μία έως τρεις το πολύ προσθήκες στη 18άδα.