ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 - 1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
7 Φεβρουαρίου 2015 - 15:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 18
Στατιστικά αγώνα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ομάδες
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
2
Γκολ
1
35' Γαλανόπουλος
58' Λισγάρης
Σκόρερς
86' Γκουτσούλας


Βαθιά ανάσα… και συνεχίζουμε

Σημαντική και 100% δίκαιη νίκη για την ομάδα μας, τέταρτη στο πρωτάθλημα και πρώτη για το 2015. Μια νίκη-ανάσα, που την είχαμε απόλυτα ανάγκη και που μας δίνει ψυχολογική ώθηση εν όψει της πολύ δύσκολης και ανηφορικής συνέχειας.


Κομβικό ήταν για τον Απόλλωνα το σημερινό παιχνίδι και το μήνυμα πέρασε στους παίκτες. Συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα, πειθαρχημένοι και με την ενέργεια που απαιτούσε ένα τέτοιο ματς, έκαναν πολύ περισσότερα από τον αντίπαλο και το 2-1 είναι εν μέρει πλασματικό.

Οχι ότι θαμπώθηκε κανείς με την εμφάνισή μας, δεν είναι όμως και αυτό το ζητούμενο. Αλλά είχαμε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες, από λάθη μας προήλθαν όσες ελάχιστες έφτιαξαν οι φιλοξενούμενοι και το ματς βρισκόταν υπό τον απόλυτο έλεγχό μας μετά το 2-0.

Στο 35′ ανοίξαμε το σκορ, όταν ο Γαλανόπουλος έκλεψε την μπάλα μεταξύ αντίπαλης περιοχής και κέντρου, έπαιξε αστραπιαία το ένα-δύο με τον Γκάνια και μπαίνοντας κάθετα άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα με αριστερή φωτοβολίδα. Ενα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα και έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 58′ και ήταν ακόμα καλύτερο. Και τυχερό, αλλά πόσες φορές η ατυχία έχει χτυπήσει την πόρτα αυτής της ομάδας; Ο Λισγάρης επιχείρησε σέντρα από πλάγια θέση και δεξιά, λίγο μετά το κέντρο, η μπάλα όμως καρφώθηκε στο απέναντι «παραθυράκι» και το 2-0 ήταν μία καλή δικλείδα ασφαλείας για τη συνέχεια.

Οχι ότι δεν είναι επικίνδυνο σκορ, αλλά η εικόνα του αγώνα και των δύο ομάδων παρέπεμπαν σε μια άνετη επικράτηση. Και είχαμε σε πολλές περιπτώσεις τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ. Από το πουθενά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς στο 86′, με ένα απευθείας φάουλ στο «Γ». Θα επρόκειτο περί αυτοκτονίας αν ισοφαριζόμασταν, όμως δεν δώσαμε άλλα περιθώρια.

Βγάλαμε για λίγο το κεφάλι μας στην επιφάνεια, πήραμε μια ανάσα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οπως δεν μείναμε στην ήττα από τη Λυκόβρυση, έτσι δεν πρέπει να μείνουμε και στη σημερινή νίκη.

Μόνο με σκληρή δουλειά, ομοψυχία, αυτοθυσία και βάζοντας ο καθένας στην άκρη τον προσωπικό του εγωισμό, θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος Θ., Παναγιώτου, Παπουτσής, Γαλανόπουλος, Γκάνιας (59′ Κυρίτσης), Ισμέρης (47′ Κανδεράκης), Γκρέμο.